ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ 1985 ΤΟΥ 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ 1985 ΤΟΥ 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων: Εκείνοι που θυμούνται τα μαθητικά τους χρόνια και στο πρόσωπό τους σχηματίζεται ένα χαζό χαμόγελο, όσο αναπολούν τις παρέες, τις κοπάνες, τα γέλια στα διαλείμματα και τις φάρσες στους καθηγητές, και εκείνοι στων οποίων τα πρόσωπα καρφώνεται μια έκφραση απλή γιατί θέλουν προφανώς να διαγράψουν εκείνα τα χρόνια για πάντα από την μνήμη τους. 



Σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν ανήκετε, σίγουρα δεν θα απορρίπτατε εύκολα μια πρόσκληση σε reunion, είτε αυτό οφειλόταν στην επιθυμία σας να ξαναπάρετε λίγη από την γεύση των «πιο ανέμελων χρόνων» της ζωής σας, είτε απλώς από περιέργεια για το τι έχουν απογίνει όλοι αυτοί οι συμμαθητές με τους οποίους επί πολλά χρόνια μοιραζόσασταν την ίδια αίθουσα, τα ίδια θρανία, τις ίδιες κιμωλίες, το ίδιο επτάωρο της καθημερινότητάς σας, όσο κουραστικό κι αν ήταν αυτό. Αν ανήκετε, όμως, στην πρώτη κατηγορία, τότε έχετε όλα τα φόντα να είστε εκείνος που θα εμπνευστεί και θα οργανώσει αυτό το reunion. Γι’ αυτό κι εμείς φροντίσαμε να σας δώσουμε βήμα-βήμα τις κατάλληλες ιδέες για να μην υπάρχουν καταχωρίσεις… στο απουσιολόγιο. 



Γιαυτό λοιπόν οι απόφοιτοι του 1985 από το Γ λύκειο Ηρακλείου, σκεφτόνται να συναντηθούν το ερχόμενο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου  στις 9.00 το βράδυ στο ΜΑΡΕ καφέ στο Ηράκλειο για να κόψουν την πίτα μας. 

Συγκεκριμένα αναφέρουν...Κάποιος ζηλόφθονων (από άλλο σχολείο), που άκουσε πως ετοιμαζόμαστε πάλι για άλλο ένα επιτυχημένο reunion, είπε: "όποιος βρει το φλουρί στη βασιλόπιτα να κερδίσει μια μασέλα δώρο"! Προφανώς ζηλεύει που η γενιά μας είναι ακμαιότατη!! Σε πείσμα λοιπόν όσων μας ζηλεύουν ελάτε να συναντηθούμε το από πάνω Σάββατο 15/02.2014 στις 21.00 στο ΜΑΡΕ! Μουσική 80'ς 90'ς - σήμερα! Θα σας δούμε εκεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............