ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΙΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΙΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Μετά από χρόνια καθυστερήσεων, ολοκληρώθηκε επιτέλους το έργο ενίσχυσης της στατικότητας του σχολικού συγκροτήματος της οδού Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο, όπου στεγάζονται τα 6ο και 44ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου. Μετά από μακρά αναμονή, το κουδούνι χτύπησε ξανά, σήμερα το πρωί, σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο και με τις ευλογίες των ιερέων του Ι.Ναού του Αγίου Τίτου. Συγκίνηση προκάλεσε και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου αλλά και η έπαρση της γαλανόλευκης σημαίας από τους δύο σημαιοφόρους του σχολείου.




Ιδιαίτερη νότα έδωσαν στην ημέρα και οι δύο διευθυντές των σχολείων. Ο διευθυντής του 6ου δημοτικού σχολείου Κώστας Λαγουδιανάκης, με ιδιαίτερο τρόπο καλωσόρισε όλους στο νέο σχολείο κι ευχήθηκε στους νέους μαθητές για τη νέα αρχή. Ο διευθυντής του 44ου δημοτικού Πολυχρόνης Μαρκάκης, διάβασε με συγκίνηση ένα γράμμα - το τελευταίο γράμμα όπως ανέφερε που βρήκαν οι δύο διευθυντές στο γραμματοκιβώτιο του παλιού σχολικού κτηρίου της παραλιακής, όταν έκλεισαν το λουκέτο της πύλης οριστικά. Πρόκειται για ένα γράμμα, το οποίο είχε ως παραλήπτες τους μαθητές των δυο σχολείων και αποστολέα ... το παλιό τους σχολείο που ευχαριστούσε τους μικρούς μαθητές για τα χρόνια που πέρασαν μαζί και πως αν και τα προηγούμενα χρόνια κάποιες φορές δεν έβλεπε την ώρα να κλείσει για διακοπές για να ξεκουραστεί, πλέον θα του λείψουν τα γέλια, οι φωνές, τα παιχνίδια, ακόμη και οι αταξίες των μικρών φίλων του.

Τους ευχήθηκε καλή αρχή, να αγαπήσουν το νεο σχολικό κτίριο και να ζήσουν σε αυτό εξίσου όμορφες στιγμές όπως έζησαν μαζί!


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............