ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΡΙΣ 13 ΕΩΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΡΙΣ 13 ΕΩΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και το Επιμελητήριο, διοργανώνουν την έκθεση Κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας και χειροτεχνίας, από γυναίκες επιχειρηματίες.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2013 και στοχεύει στη γνωριμία με τις τοπικές γυναικείες επιχειρήσεις.
Ώρες λειτουργίας: 11.00 πρωί έως 10.00 το βράδυ...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εγκαίνια της έκθεσης 7 μ.μ. Θα μας διασκεδάσει το μουσικό συγκρότημα του Κωστή Σαριδάκη και θα χορέψει το συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου ΄΄Νέα Γενιά΄΄ Κρουσώνα .
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Από 11 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι, η Σχολή ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ με Κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους και μπαλόνια θα διασκεδάσει τα παιδιά. Το απόγευμα και ώρα 7.00 μ..μ. θα βγάλουμε τσικουδιά σε συνεργασία με τον σύλλογο Αποσταγματοποιών και θα μας διασκεδάσει το μουσικό συγκρότημα του Γιώργου Σκουτέλη.
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013-09-10 Από 11 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι, η Σχολή ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ με Κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους και μπαλόνια θα διασκεδάσει τα παιδιά. Το απόγευμα και ώρα 7.00 μ.μ. θα έχουμε παραγωγή Σαπουνιού από τη βιοτεχνία Τζωρτζακάκη
Στο χώρο της έκθεσης καθημερινά, οι γυναίκες θα υφαίνουν σε παραδοσιακό τελάρο, θα αλέθουν στάρι στο χειρόμυλο, θα πλέκουν, θα φτιάχνουν κοσμήματα, θα ζωγραφίζουν. Επίσης, θα υπάρχει τροχός για την παραγωγή πήλινων αντικειμένων, από τη βιοτεχνία Μαρνελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............