ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στις 26 και 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου Πεδιάδος για το καλοκαίρι του 2013. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
·       26 Ιουλίου
Μια ξεχωριστή βραδιά με πλούσια παραδοσιακά εδέσματα, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου Πεδιάδος. Συγκεκριμένα, δημότες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά φαγητά και εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι από τις γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου, ενώ θα γλεντήσουν με κρητική μουσική από τους Μ. Δρακάκη, Γ. Νηστικάκη και Γ. Χριστονάκη. Στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου.
·       27 Ιουλίου
Τέσσερις καταξιωμένοι τραγουδοποιοί δημιουργούν ένα μικρό φεστιβάλ που ταξιδεύει, παντρεύοντας επί σκηνής τις φωνές και τα αγαπημένα τους τραγούδια.


Ξεκινώντας από τον πολύ αγαπητό Νίκο Ζιώγαλα με τα «Σταρ του Σινεμά», «Πάρε Με Απόψε», «Θα Σου Φανερωθώ», τον ξεχωριστό Μανώλη Φάμελλο, «Γαλάζια Μυστικά», «Η Ευτυχία Είναι Αυτό…», «Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι», τον Οδυσσέα Τσάκαλο από τους «Φατμέ» με το «Στην Σταδίου» και το «Δεν Πειράζει» και φτάνοντας στον λυρικό Στάθη Δρογώση με τα «Συγχώρεσε Με», «Βιαστικό Πουλί Του Νότου», τραγούδια, ηλικίες, διαθέσεις, μουσικές, μπλέκονται, αλληλεπιδρούν και αποκτούν μια νέα παρεΐστικη μοναδική διάσταση.
Η ιστορία μιας ολόκληρης μουσικής σκηνής στην καλύτερη της εκδοχή. Με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου- Λυκείου. Ώρα έναρξης 22:00.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............