ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ - ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ - ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Το  TALOS PLAZA διοργανώνει την Α’ Ανθοκομική και Δενδροκομική έκθεση στους χώρους του, απο σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2013 τομέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου και θα είναι ανοικτή από 11 το πρωί μέχρι 10 ...το βράδυ. Η έκθεση φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στην πόλη μας.
Συμμετέχουν γνωστοί ανθοκόμοι και δενδροκόμοι με λουλούδια-δέντρα-κηπευτικά-φάρμακα-λιπάσματα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και για περισσότερο πράσινο στην πόλη μας.
Στην έκθεση τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν και μαγιάτικα στεφάνια και να τα πάρουν μαζί τους , και να ζωγραφίσουν την Άνοιξη. Σε κάθε αγορά λουλουδιών , ένα λουλούδι δώρο.

Παράλληλα θα λειτουργήσει και έκθεση βιβλίου αγροτικού και περιβαντολλογικού και απευθύνεται σε γεωπόνους, φοιτητές, ψαράδες σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου -Λυκείου με σκοπό την ενημέρωσή τους στην Δενδροκομία– Λαχανοκομία– Ανθοκομία – Θερμοκήπια – Αμπελουργία – Οινολογία – Ελαιοκομία – Κτηνοτροφία – Πτηνοτροφία – Γαλακτοκομία – Μελισσοκομία – Βότανα – Ιχθυοπονία – Βιολογικές καλλιέργειες και Περιβάλλον καθώς και Έκθεση με βιβλία διατροφής και υγιεινής.
Σε κάθε αγορά βιβλίων, προσφορά ένα παιδικό βιβλίο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............