ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ



Ένα  μοναδικό στο είδος του, θεματικό πάρκο αποκλειστικά και μόνον για παιδιά από τεσσάρων έως 14 ετών ανοιχτό καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και στο ευρύ κοινό. 
Εμπνευσμένο από τα διάσημα παλάτια της Κνωσού, της Φαιστού και των Μαλίων, αυτό το πάρκο διασκέδασης 4.000 τ.μ είναι το μοναδικό Μινωικό μυθολογικό πάρκο στην Ελλάδα και το μοναδικό πάρκο διασκέδασης μέσα σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην χώρα μας. 



Η κεντρική ιδέα είναι να προσφέρει στα παιδιά διασκέδαση μέσα από μια πληθώρα παιχνιδιών, δραστηριοτήτων και σπορ, ενώ ταυτόχρονα να διδάσκει την Ελληνική ιστορία, μυθολογία και το Μινωικό πολιτισμό. 
Το Πάρκο αποτελείται από ένα κεντρικό Μινωικό Παλάτι με παιδικό ξενώνα και νηπιαγωγείο, snack bar, καρουσέλ, παιχνίδι με μπάλες, αίθουσα για βελάκια, ροντέο Μινώταυρος, αίθουσα με video και Interactive games, αίθριο με τραμπολίνα, εσωτερικό κουκλοθέατρο με κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος, αίθουσα προβολών, πισίνα με αρχαιοελληνική τριήρη και κουνιστή γέφυρα, λαβύρινθο με το παιχνίδι του αρχαιολόγου, τοίχους αναρρίχησης, εξωτερικό αμφιθέατρο, δεντρόσπιτα, παιδική χαρά, γωνιά με γλυκά και ζαχαρωτά, κατάστημα με είδη δώρων και αναμνηστικών, ηθοποιούς, κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, νηπιαγωγούς και baby-sitters.



Εμπνευσμένο απ' τα φημισμένα Αρχαία Μινωϊκά Ανάκτορα της Κνωσσού, Φαιστού και Μαλίων το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort παρουσιάζει ένα εντελώς πρωτόγνωρο παραμυθότοπο και πάρκο ιστορικής ψυχαγωγίας έκτασης 4000 τμ για παιδιά από 4 έως 14 ετών και τους γονείς τους. Αυτό το μοναδικό πάρκο θα είναι ανοιχτό τόσο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και για το κοινό και για όλα τα παιδιά που θα ήθελαν να ζήσουν αυτόν τον μοναδικό για τον Ελληνικό χώρο παιδότοπο.



Το Minoan Amusement Park είναι το μόνο Μινωϊκό Μυθολογικό Πάρκο στην Ελλάδα και θα εισαγάγει τα παιδιά στον κόσμο της Μινωϊκής και Ελληνικής Μυθολογίας όπου ο Αρχαίος Κόσμος θα ξαναζωντανέψει μπροστά στα μάτια τους. Αποτελείται από ένα κύριο Μινωϊκό Παλάτι όπου παρέχονται διάφορες υπηρεσίες και μια σειρά από εξωτερικούς χώρους παιχνιδιού.





Μinoan amusement park
Στην Αγία Πελαγία. Τηλ :2810  811112
http://www.capsis.com

Post Top Ad

.............