ΠΑΖΑΡΙ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ !!! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΑΖΑΡΙ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ !!!

Είναι γεγονός ότι πολλοί συνάνθρωποί μας σήμερα δυσκολεύονται να ζήσουν μη μπορώντας να εξασφαλίσουν ούτε την βασική καθημερινή τους τροφή. Ο αριθμός των εμπερίστατων συνανθρώπων μας φαίνεται να αυξάνεται καθημερινά, γεγονός το οποίο μας κάνει να μην μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι σ’ αυτή την πολύ δύσκολη και τραγική πραγματικότητα.



Για το λόγο αυτό η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και ο Τομέας της Διακονίας της αγάπης, διοργανώνουν Παζάρι για την συλλογή τροφίμων τα οποία θα δοθούν στους εμπερίστατους αδελφούς μας. 








Το Παζάρι θα πραγματοποιηθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 1η Απριλίου από τις 11.30 το πρωί έως και τις 8.30 το βράδυ όπου και υπήρχε «ο πάγκος της Διακονίας αγάπης», όπου... θα μπορούμε όλοι να αφήσουμε τρόφιμα (μόνο ότι μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου π.χ. ρύζι μακαρόνια κ.λπ.).






Στην προσπάθεια αυτή της Τοπικής Εκκλησίας μας τραγούδησε η Χορωδία των  Νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, χόρεψαν τα Κρητικά Συγκροτήματα του Λυκείου Ελληνίδων, του Όμιλου Βρακοφόρων Κρήτης, του κ. Μαυρόκωστα και του Χορωδείου, ενώ παρουσιάστηκαν μουσικά έντεχνα και παραδοσιακά κομμάτια η Φιλαρμονική του Δήμου, ο κ. Ψαραντώνης, ο κ. Στέλιος Μπικάκης, ο κ. Θανάσης Μαυρόκωστας και ο κ. Μανώλης Παπαδάκης με τα Συγκροτήματά τους.






















ΠΗΓΗ / ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - www.agioritikovima.gr 
ΦΩΤ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............