Δώδεκα tablet και ένα laptop στο Δημοτικό σχολείο Ανωγείων, προσφορά της αλυσίδας super market “ΦΑΙΣΤΟΣ” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Δώδεκα tablet και ένα laptop στο Δημοτικό σχολείο Ανωγείων, προσφορά της αλυσίδας super market “ΦΑΙΣΤΟΣ”

Δώδεκα tablet και ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας παραδόθηκαν χθες στο Δημοτικό σχολείο Ανωγείων, από τη γνωστή αλυσίδα super και mini μαρκετ “ΦΑΙΣΤΟΣ”,  ενισχύοντας σημαντικά την υλικοτεχνική υποδομή του, προσφέροντας ταυτόχρονα υλικό σε οικογένειες και μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για  να το αποκτήσουν


. Οι υπεύθυνοι των σούπερ μάρκετ ευαισθητοποιήθηκαν από την έλλειψη τεχνολογικού εξοπλισμού των σχολείων μας, γεγονός που παρατηρήθηκε ειδικά το δύσκολο δίμηνο της καραντίνας και προχώρησαν σε αυτή τη σπουδαία κίνηση που ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές στο μέλλον.

Το υλικό παρέδωσε στο γραφείο του δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη, ο γενικός διευθυντής των “ΦΑΙΣΤΟΣ ΜΑΡΚΕΤ” και συγχωριανός μας Λευτέρης Κουβίδης που έκανε αυτή τη προσφορά σε συνεργασία με τον τοπικό επιχειρηματία της αλυσίδας “ΦΑΙΣΤΟΣ” Μιχάλη Νταγιαντά. Παρούσα ήταν και η διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Έφη Χατζάκη που εξέφρασε στους δυο άντρες την ευγνωμοσύνη της εκ μέρους όλων των μαθητών και των κηδεμόνων τους.

 Στην δήλωση του στην “Α” αμέσως μετά ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης ανέφερε:
“Πραγματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το δίκτυο super market “ΦΑΙΣΤΟΣ” για αυτή την ευγενική αλλά και σπουδαία προσφορά τους προς τους μαθητές του Δημοτικού μας σχολείου.Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους δυο συγχωριανούς μας, τον γενικό διευθυντή Λευτέρη Κουβίδη που έλκει την καταγωγή του από τα Σίσαρχα και τον συνεργάτη τους στα Ανώγεια, τον επιχειρηματία Μιχάλη Νταγιαντά. 
Ευαισθητοποιημένοι από όλη την προηγούμενη περίοδο της καραντίνας και τις ανάγκες που βγήκαν στην επιφάνεια στον τομέα της τηλεκπαίδευσης, ανταποκρίθηκαν και κάλυψαν αυτά τα κενά με τον καλύτερο τρόπο.Μια προσφορά που θα πιάσει τόπο σε οικογένειες και μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά ταυτόχρονα αναβαθμίζει και την ποιότητα της διδασκαλίας στο δημοτικό μας σχολείο. Εύχομαι το παράδειγμα τους να βρει μιμητές και στο μέλλον.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............