Συνεχίζονται οι Ιριδισμοί - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Συνεχίζονται οι Ιριδισμοί

Συνεχίζεται μέχρι τις 27 Ιουλίου η Έκθεση Εικαστικής Δημιουργίας του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων “ΙΡΙΣ”, που συνδιοργανώνουν στην Πύλη της Αμμου (Sabbionara) ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και ο Σύλλογος, με τίτλο ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2020, με θέμα την Παλιά Πόλη των Χανίων.
Στα πλαίσια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε προχθές η προβολή παλαιών φωτογραφιών από την Παλιά Πόλη, σε σχόλια και επεξηγήσεις της προέδρου της ΙΡΙΔΑΣ Ζαχαρένιας Σημανδηράκη.
Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ. και θα είναι μια βραδιά παρέας με αναμνήσεις, ιστορίες, συζήτηση, κλπ, με Κολομπίτες και τα Κολομπίτικα, την ιδιόρρυθμη διάλεκτό τους.

Στην Έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου UNESCO, συμμετέχουν οι καλλιτέχνιδες: Ζωγραφική: Γλαμπεδάκη Χρυσούλα, Δουλαβέρη Τζεορτζέτα, Καπετανάκη Δήμητρα, Καπνισάκη Αντιγόνη, Κοκολογιάννη Αθηνά, Μανουσάκη Ευαγελία, Πατεράκη Μαρία, Πιακή Αγγέλα (ζωγραφική σε μετάξι), Πολυχρονάκη Αντωνία, Σαμψάκη Ευαγγελία, Φραγκεδάκη Έλενα (ζωγραφική – κολλάζ), Χαραλαμπάκη Εύα, Χατζηδάκη Ευαγγελία. Φωτογραφία: Γολσουσίδου Σοφία, Σγουρού Αναστασία, Σημανδηράκη Άννα, Σημανδηράκη Ζαχαρένια, Τσαπάκη Μαρία. Αγιογραφία: Ανδρουλάκη Ελευθερία, Μαρκουλάκη Ελένη, Τσιλιμιγκάκη Κατερίνα, Χουδαλάκη Ευαγγελία. Ξυλογλυπτική: Μανουσάκη Θάλεια.
Πορσελάνινες κούκλες: Πλαϊτη Όλγα.
Ώρες επισκέψεων καθημερινά 11.00 – 14.00 και 19.00 – 22.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............