“Χείμαρρος” αγάπης στα Ανώγεια-Χαρά και συγκίνηση στην πρώτη αιμοδοσία που θα έχει και συνέχεια την επόμενη εβδομάδα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

“Χείμαρρος” αγάπης στα Ανώγεια-Χαρά και συγκίνηση στην πρώτη αιμοδοσία που θα έχει και συνέχεια την επόμενη εβδομάδα

Στην ανακοίνωση του Παγκρήτιου συλλόγου Αιμοδοτών και δωρητών οργάνων “Αιματοκρήτης” αναφέρονται τα εξής:



ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΖΩΗ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ
Ρεκόρ ανθρωπιάς σημειώθηκε στην εθελοντική αιμοδοσία στα Ανώγεια την Τετάρτη 22 Ιουλίου με δεκάδες εθελοντές αιμοδότες να προσέρχονται. Συγκεντρώθηκαν 47 μονάδες αίματος από τους πρώτους 50 αιμοδότες που ήλθαν, με την προσέλευση όμως να είναι τόσο μεγάλη που η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου θα επανέλθει σε νέα εθελοντική αιμοδοσία που προγραμματίζεται την επόμενη εβδομάδα. (!)
Εκ μέρους του «Αιματοκρήτη» απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές αιμοδότες καθώς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εθελοντικής αιμοδοσίας Ανωγείων. Ιδιαίτερα:


Στο ιερέα Κώστα Πλουσή που μας συγκίνησε όλους.
Στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και προσωπικά στις κυρίες Ρίτα Σουλτάτου και Ειρήνη Θεοφανάκη για την εξαιρετική συνεργασία.
Στο Δήμο Ανωγείων και προσωπικά στον Δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη την αντιδήμαρχο Λευκοθέα Κουνάλη Κεφαλογιάννη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλη Δραμουντάνη που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............