Οι εργαζόμενοι του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού που τον κρατούν όρθιο σε αντίξοες συνθήκες και το ευχαριστώ της τοπικής κοινωνίας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Οι εργαζόμενοι του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού που τον κρατούν όρθιο σε αντίξοες συνθήκες και το ευχαριστώ της τοπικής κοινωνίας

Μέχρι τις 15 Ιουνίου είναι η προθεσμία για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των κτηνοτρόφων και αγροτών, μια διαδικασία που μπορείτε να κάνετε στα γραφεία του Γαλακτοκομικού συνεταιρισμού στα Ανώγεια.Όπως δείχνουν τα στοιχεία το συντριπτικό ποσοστό στα Ανώγεια έχει προχωρήσει στην ενεργοποίηση και μένει μόνο ένα μικρό μέρος το οποίο καλό θα είναι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα 15 Ιουνίου να ολοκληρώσει την ενεργοποίηση.
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η ενεργοποίηση φέτος πραγματοποιήθηκε κυρίως τηλεφωνικά με τους εργαζόμενους στον Συνεταιρισμό μας να δουλεύουν πραγματικά νυχθημερόν για να ολοκληρώσουν μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία, ομολογουμένως με απόλυτη επιτυχία.Σε ένα κτηνοτροφικό μέρος όπως είναι τα Ανώγεια οι εργαζόμενοι εκεί πραγματικά προσφέρουν υπηρεσίες πολύτιμες κάτι που φάνηκε πιο έντονα το τελευταίο δίμηνο όπου παρά το γενικό lock-down που επικράτησε στη Ελλάδα  δούλεψαν για να μην χάσει κανένας κτηνοτρόφος ή αγρότης το δικαίωμα στην ενεργοποίηση των δικαιωμάτων του για το τρέχων έτος.
Αξίζουν λοιπόν τα θερμά μας συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν. Κυρίως οι τέσσερις άνθρωποι που δουλεύουν στα γραφεία του Γαλακτοκομικού συνεταιρισμού και τον κρατάνε όρθιο σε αντίξοες συνθήκες. Αναφερόμαστε στους Ζαχαρία Σουλτάτο, Θεονύμφη Καλλέργη-Σπιθούρη, Μανόλη Καλλέργη και Στασούλα  Δακανάλη-Χαιρέτη. Ευχόμαστε να είναι καλά και να συνεχίσουν την προσφορά τους στον τόπο μας.
ΠΗΓΗ ΑΝΩΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............