Ποιες αεροπορικές πετούν ακόμα στην Ευρώπη; Περισσότερες πτήσεις η DHL, στον κατάλογο και η Sky Express - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ποιες αεροπορικές πετούν ακόμα στην Ευρώπη; Περισσότερες πτήσεις η DHL, στον κατάλογο και η Sky Express

Ο Απρίλιος θα αποδειχθεί ο χειρότερος μήνας, σε συνθήκες ειρήνης, στην αεροπορική βιομηχανία. Οι αεροπορικές εταιρείες έχει καθηλώσει σχεδόν το σύνολο των αεροσκαφών, με τα αεροδρόμια να μοιάζουν… parking.
Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη 
Ποιες αεροπορικές διεξάγουν, την τρέχουσα περίοδο, τις περισσότερες πτήσεις στην Ευρώπη; Ποια αεροδρόμια έχουν… κάποια δραστηριότητα;
Σύμφωνα με στοιχεία του Eurocontrol, την Τρίτη 21 Απριλίου, τις περισσότερες πτήσεις διεξήγαγε η DHL. Δεύτερη ήταν η νορβηγική Wideroe, η οποία διεξάγει άγονες γραμμές και τρίτη η Turkish Airlines.
Στην 7η θέση βρέθηκε η ΤΝΤ, στην 8η η Fedex, στην 12η η SwiftAir, στην 18η η Sky Express, λόγω της διεξαγωγής των περισσότερων άγονων γραμμών της Ελλάδας και στην 21η η Cargolux.

Αντίστοιχα, την ίδια ημέρα, το αεροδρόμιο με την μεγαλύτερη κίνηση ή αλλιώς με τις λιγότερες απώλειες στην Ευρώπη ήταν της Λειψίας στη Γερμανία και αμέσως μετά των Ιστ Μίντλαντς στη Βρετανία, τα οποία χρησιμοποιούνται ως hub από εταιρείες διεθνών ταχυμεταφορών.
a circuit board

Post Top Ad

.............