To Thirathen Vocal group στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

To Thirathen Vocal group στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.


Την Δευτέρα 09/03/2020 και ώρα 20:30, στο πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, το Φωνητικό Σύνολο Thirathen Vocal Group σε μια παράσταση αφιερωμένη στην γυναίκα με παραδοσιακά τραγούδια από την ευρήτερη περιοχή της Μεσογείου.


  Το THIRATHEN VOCAL GROUP ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια και τελεί υπό την αιγίδα και εποπτεία του Μουσείου Θύραθεν που βρίσκεται στον Κρουσώνα.
  Πρόκειται για ένα πολυφωνικό φωνητικό σύνολο που απαρτίζεται στην πλειονότητα των μελών του από καταξιωμένες επαγγελματίες μουσικούς και χορωδούς με πολυετή χορωδιακή εμπειρία. 


Την καλλιτεχνική επιμέλεια του συνόλου έχουν οι μαέστροι Εύα Κουτσογιαννάκη - Πιτσικάκη και Εύα Θανάση.
  Το ρεπερτόριο που καλύπτει περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, εναρμονισμένα για τετράφωνη χορωδία, καθώς και πολυφωνικά παραδοσιακά τραγούδια από τη μουσική βαλκανική παράδοση.


  Το THIRATHEN VOCAL GROUP παρουσιάζει το ρεπερτόριό του χωρίς τη συνοδεία μουσικών οργάνων (a capella), αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ποικιλία και ευρύτητα τόσο της ανθρώπινης φωνής όσο και της μουσικής μας πολυφωνικής παράδοσης.
  Το σύνολο έχει πραγματοποιήσει σειρά εμφανίσεων με διάφορες παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ, όπως τα Υακίνθεια και το φεστιβάλ χορωδιών της Περιφέρειας Κρήτης.


Γενική Είσοδος 5€.


Post Top Ad

.............