Οδηγίες του Δήμου Ανωγείων για περιορισμό των επισκέψεων των δημοτών στις υπηρεσίες του, εκτός των απολύτως αναγκαίων περιστατικών - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Οδηγίες του Δήμου Ανωγείων για περιορισμό των επισκέψεων των δημοτών στις υπηρεσίες του, εκτός των απολύτως αναγκαίων περιστατικών

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ανωγείων καλεί όλους τους δημότες του να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να προσέρχονται στο Δημαρχείο μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, στην προσπάθεια του να προφυλάξει τον πληθυσμό από την πανδημία του κορονοΪού. Αναλυτικά όπως αναφέρεται:

“Ο Δήμος Ανωγείων  στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, παρακαλεί τους πολίτες να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες του, παρά μόνο για τις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις.
Εναλλακτικά η διεκπεραίωση των υποθέσεων γίνεται με τους κάτωθι τρόπους:
-Τηλεφωνικά στο 2834032500
-Ηλεκτρονικά στο e-mail info@anogeia.gr
Να τονίσουμε ότι και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οδηγίες από τον Δήμο Ανωγείων στην ίδια κατεύθυνση της προφύλαξης του πληθυσμού. Η πλήρης συμμόρφωση στις οδηγίες της Πολιτείας και της κάθε δημοτικής αρχής είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατόν οι κίνδυνοι που προκαλεί παγκοσμίως ο κορονοΪός. Απαιτείται λοιπόν σύνεση, ψυχραιμία και προσοχή και από τους Ανωγειανούς, ώστε να προφυλάξουμε όλοι μαζί τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας.

Post Top Ad

.............