Tμήμα βρεφικής φροντίδας στο Δήμο Ανωγείων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Tμήμα βρεφικής φροντίδας στο Δήμο Ανωγείων

Στην χρηματοδότηση του Δήμου Ανωγείων, με το ποσό των σαράντα εννιά χιλιάδων ευρώ(49.600,00€) για την δημιουργία τμήματος βρεφικής φροντίδας δυναμικότητας 10 βρεφών σε κτίριο του Δήμου, προχώρησε η ΕΕΤΑΑ Α.Ε. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) μετά από το σχετικό αίτημα του Δήμου Ανωγείων.
Η νέα αυτή πίστωση προέρχεται από το πρόγραμμα χρηματοδότησης των δήμων και των νομικών τους προσώπων από το Υπουργείο Εργασίας κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας.
Δήλωση Δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Σ. Κεφαλογιάννη:
«Η εξασφάλιση της νέας αυτής χρηματοδότησης , μας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε άμεσα στις απαραίτητες εργασίες και προμήθειες ώστε να διαμορφώσουμε κατάλληλα τον κάτω χώρο του παιδικού σταθμού σε μια νέα σύγχρονη μονάδα υποδοχής βρεφών. Η αναγκαιότητα ύπαρξης αυτής της μονάδας είναι ένα από τα αντικείμενα συζήτησης του Δημοσκοπίου αλλά και άλλων συζητήσεων που θα οργανωθούν το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση θα δούμε πώς θα είναι και η νέα προκήρυξη για την παροχή voucher, από την ΕΕΤΑΑ ώστε να δούμε με ασφάλεια πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο τέτοιο τμήμα.»

Post Top Ad

.............