Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Χανίων για το 2020 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Χανίων για το 2020


Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το φετινό καρναβάλι. Η έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο Χανίων, με επίκεντρο τη Σούδα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, με μια μεγάλη συναυλία από τον Τόνι Σφήνο, ενώ η παρέλαση των αρμάτων θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στις 23 Φεβρουαρίου και οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, με μια μεγάλη παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων με αφετηρία το 1ο Γυμνάσιο Χανίων και προορισμό το Γιαλί Τζαμί στο ενετικό λιμάνι, όπου θα καεί ο βασιλιάς καρνάβαλος.



Ο Δήμος Χανίων σας καλεί και φέτος να γιορτάσουμε μαζί το καρναβάλι και τις απόκριες. Μια γιορτή χαράς, γεμάτη χαμόγελο και ξεγνοιασιά, μια γιορτή για όλους, παιδιά και μεγάλους», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Χανίων Γιάννης Γιαννακάκης και πρόσθεσε ότι οι εκδηλώσεις πέρα από τη Σούδα θα απλωθούν σε όλες τις περιοχές του Δήμου. Εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γύπαρης εξέφρασε την υποστήριξη της Περιφέρειας στις εκδηλώσεις και κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετέχει.


Ο αντιδήμαρχος Χανίων, υπεύθυνος για την Δημοτική Ενότητα Σούδας, Μιχάλης Τσουπάκης τόνισε ότι οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους και πρόσθεσε ότι το καρναβάλι υπόσχεται όμορφες στιγμές για όσους το ζήσουν.

Εκ μέρους της Ενωσης Επιχειρηματιών Σούδας ο Σταμάτης Κολιακουδάκης κάλεσε τον κόσμο να δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις και διευκρίνισε ότι λόγω της ανάπλασης της πλατείας Σούδας οι εκδηλώσεις φέτος θα απλωθούν σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Σούδας.
«Μόνη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι το κέφι και η χαρά», ανέφερε ο κ. Κολιακουδάκης και συμπλήρωσε ότι οι συμμετοχές φέτος, 28η χρονιά που διοργανώνεται στη Σούδα το καρναβάλι, έχουν φτάσει τις 18 ομάδες ενώ υπάρχουν και πολλά νέα άρματα.

πηγη ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............