Όμορφες εικόνες με κάλαντα στους δρόμους του χωριού, από την “Παραδοσιακή Χορωδία Ανωγείων” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Όμορφες εικόνες με κάλαντα στους δρόμους του χωριού, από την “Παραδοσιακή Χορωδία Ανωγείων”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ανωγείων με την Παραδοσιακή Χορωδία Ανωγείων να τραγουδάει κάλαντα του Δωδεκαημέρου από όλη την Ελλάδα και την Μικρά Ασία.Μάλιστα με μια αυθόρμητη πρωτοβουλία των μελών της χορωδίας, αμέσως μετά την εκδήλωση στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου  Ανωγείων, οι χορωδοί και οι μουσικοί περπάτησαν όλο τον κεντρικό δρόμο του χωριού από το Μετόχι μέχρι το Περαχώρι, λέγοντας  κάλαντα και τραγούδια, έκαναν στάσεις σε όλα τα μαγαζιά του χωριού, αντάλλασσαν ευχές με κατοίκους και επισκέπτες,δίνοντας έτσι ένα εορταστικό όμορφο τόνο στο χωριό.

Σε δήλωση του στην “Α” μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ανωγείων Μιχάλης Δραμουντάνης τονίζει:
《Η Χορωδία μας πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη εκδήλωση και μια ακόμη πιο όμορφη βόλτα σε όλο το μήκος του κεντρικού δρόμου του χωριού, τραγουδώντας τα κάλαντα των ημερών.Πολύ όμορφες εικόνες που έδωσαν χαρά σε ντόπιους και επισκέπτες του χωριού μας.Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δήμου Ανωγείων, όλα τα μέλη και τους μουσικούς της χορωδίας, ιδιαίτερα τον συντονιστή- δάσκαλο της κ. Θάνο Γιακουμακη και την κα. Κικη Αργυρίου που έντυσε με την απαγγελία και τα κείμενα της, την εκδήλωση.
Φυσικά ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ οφείλω  να πω στον εμπνευστή,  δημιουργό και χορηγό της χορωδίας , τον συγχωριανό μας κ. Μιλτιάδη Σαλούστρο, και εύχομαι το παράδειγμα του να ακολουθήσουν και άλλοι, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ερεθίσματα ώστε να δημιουργηθούν και άλλες πολιτιστικές ομάδες και δράσεις.
Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους μας καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. 》

Post Top Ad

.............