‘’ EXPERIENCE CRETA ‘’ το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

‘’ EXPERIENCE CRETA ‘’ το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα θεματικού χώρου ‘’ EXPERIENCE CRETA ‘’ σας προσκαλούμε το Σάββατο 7.12.2019 σε μια αποκλειστική παράσταση ώστε να γνωρίσετε από κοντά τον χώρο μας και να ζήσετε την μοναδική εμπειρία της πτήσης μέσα στα μεγαλύτερα ιστορικά γεγονότα της Κρήτης.


Η εταιρία μας σε συνεργασία με την Vekoma Rides Manufacturing (https://www.vekoma.com) ,την μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής θεματικών διαδρομών στον κόσμο, την Brogent tecnologies (http://www.brogent.com/en) και την IXOR VFX ( http://ixorvfx.com/wp/) δημιούργησε μια θεματική διαδρομή , στο πρώτο εσωτερικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα το οποίο περιέχει την πιο τεχνολογικά προηγμένη εξομοίωση πτήσης στην Ευρώπη .

Στο ‘’ EXPERIENCE CRETA ‘’ , ο επισκέπτης, θα επιβιβαστεί στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα προσομοίωσης, βιώνοντας την πρωτόγνωρη αίσθηση μιας πτήσης, μέσα στο χρόνο. Η γέννηση του Δία , η αρπαγή της Ευρώπης, η περιήγηση στο παλάτι της Κνωσσού , τα ταυροκαθάψια η γνωριμία με τον Μινώταυρο, και η καταστροφή του Μινωικής πόλης της Κνωσσού είναι κάποια από τα εκπληκτικά γεγονότα που θα ζήσει.

Αντιλαμβανόμενοι την αυξανόμενη ζήτηση σε όλο τον κόσμο για θεάματα υψηλής τεχνολογίας και στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε το όραμα του δωδεκάμηνου τουρισμού για την Κρήτη δημιουργήσαμε μοναδικές συνεργασίες με εταιρίες που ειδικεύονται στον τομέα του θεματικού τουρισμού. 

Η πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους σε συνάρτηση με τις μοναδικές ιστορίες και μύθους της Κρήτης θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε το τουριστικό μας προϊόν σε ένα χώρο εφάμιλλο των καλύτερων ευρωπαϊκών λειτουργώντας σαν πόλος έλξης για τους επισκέπτες όλο το χρόνο.
Ο χώρος μας βρίσκεται απέναντι από τον νέο τερματικό σταθμό του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου , (κτήριο Αθηνά) και δίπλα στο κεντρικό κτίριο της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Δ/νση Εφέσσου 14.
Εκτός από τον προσομοιωτή πτήσης κατά την διάρκεια της διαμονής σας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ενώ μελλοντικά θα λειτουργήσουν και άλλες μικρότερες θεματικές διαδρομές, κατάστημα σουβενίρ και αίθουσα εκδηλώσεων.


Σας περιμένουμε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00’ να σας παρουσιάσουμε το χώρο μας , προσφέροντας σας την δυνατότητα να ζήσετε την εμπειρία και να ενημερωθείτε πλήρως για τις συνεργασίες μας, τις δυνατότητες εξέλιξης και για το όραμα μας το ‘’ EXPERIENCE CRETA ‘’ να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη παρόμοιων επενδύσεων οι οποίες θα ξεφεύγουν από το στερεότυπο ήλιος – θάλασσα και θα βοηθήσουν να προβληθεί η ιστορία ο πολιτισμός και η διαφορετικότητα της Κρήτης σε σχέση με αντίστοιχους προορισμούς, με τον ίδιο τρόπο που προβάλλεται σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου.

Στην διάθεση σας
Γαβριλακης Εμμανουήλ
General Manager

Partners


Η Vekoma Rides Manufacturing είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές θεματικών πάρκων στον κόσμο και ένας ηγέτης στην αγορά της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Ελέγχοντας και έχοντας όλη την εσωτερική διαδικασία από τον σχεδιασμό μέχρι τη μηχανική και την κατασκευή, όλων των τύπων θεματικών διαδρομών , όπως οικογενειακές θεματικές διαδρομές, διαδρομές υψηλής συγκίνησης , mega coasters και οικογενειακά θεάματα.
Τα τελευταία σχέδια της Vekoma Rides χαρακτηρίζονται από την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις συγκεκριμένες επιθυμίες των πελατών. 

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, και τα τελευταία καινοτόμα σχέδια και εξελίξεις, η Vekoma, είναι απο της εταιρίες που καθοδηγούν τη βιομηχανία του μέλλοντος με τη θέσπιση νέων προτύπων ποιότητας και καινοτομίας.
Η Vekoma Rides συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου της θεματικής διασκέδασης όπως Walt Disney, Universal Studios, Six Flags και πολλές άλλες





Με έδρα το Kaohsiung της Ταϊβάν, η BROGENT είναι μια εταιρεία με ποικίλες τεχνολογίες και πλούσια εμπειρία στη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου.
Οι κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν την έρευνα και ανάπτυξη λογισμικού και υλικού, την κατασκευή και την ολοκλήρωση συστημάτων, και το σχεδιασμό θεάτρων, παρέχοντας ενιαία υποσυστήματα καθώς και ολόκληρα έργα.
Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, χρησιμοποιεί την δική της τεχνολογία και συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία 3D δυναμικής προσομοίωσης για την παραγωγή συστημάτων προσομοίωσης και εφαρμογών παιχνιδιών που παρέχουν μια νέα γενιά προϊόντων για θεματικά πάρκα ή χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας μεγάλης κλίμακας .

Τα μέλη και οι συνεργάτες μας περιλαμβάνουν μηχανικούς, γνωστούς σχεδιαστές θεμάτων και διευθυντές κινηματογράφου.
Χάρη στις ικανότητες δημιουργικής γνώσης και μηχανικής, χρησιμοποιεί την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας για να μετατρέψει τη φαντασία σας σε πραγματικότητα.


Η εταιρία ΙΧΟR Ιδρύθηκε το 2005 και έχει πάνω απο 10 χρόνια στην κινηματογραφική παραγωγή με εξειδίκευση σε 3D κινούμενες ταινίες, Visual FX και ψηφιακό περιεχόμενο & μέσα ενημέρωσης.


Η IXOR Digital είναι μια εταιρεία CGI και post-production που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εφέ και 3D animation. Η κύρια έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Αθήνα, με γραφεία στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες.
Με το πάθος και την σκληρή δουλειά έχει κερδίσει πολλά βραβεία στη διεθνή κοινότητα CG καθώς και την διεθνή αναγνώριση.

Ο Ανδρόνικος Μπιζογιάννης, ιδρυτής σεναριογράφος και σκηνοθέτης στην IXOR, έχει προταθεί στα βραβεία Guldabaggen του 2016, τα "Όσκαρ" της Σουηδίας.

Post Top Ad

.............