Ολοι οι δρόμοι την Πρωτοχρονιά οδηγούν στ’ Ανώγεια με φόντο το «λευκό» των Ορέων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Ολοι οι δρόμοι την Πρωτοχρονιά οδηγούν στ’ Ανώγεια με φόντο το «λευκό» των Ορέων

Ψηλή κορφή ζηλεύω σου, όχι πως έχεις χιόνι,
μόνο γιατί σε αφήνουνε απείραχτη οι χρόνοι…(Γ.Σταυρακάκης “Μιχαλόμπας)


Τριήμερο κακοκαιρίας θα πλήξει τα Ανώγεια σύμφωνα και με τις προβλέψεις τις Ε.Μ.Υ με τον μηχανισμό του Δήμου Ανωγείων να είναι σε ετοιμότητα, χωρίς πάντως να προβλέπεται  χιονόπτωση εντός του χωριού αλλά μόνο πάνω από τα 900 μέτρα υψόμετρο. Έτσι και φέτος τα Ανώγεια αναμένεται να αποτελέσουν έναν  ιδανικό χειμερινό προορισμό για την Πρωτοχρονιά και την εορτή των Φώτων, με αρκετούς εκδρομείς να έχουν ήδη κλείσει τις θέσεις τους στα ξενοδοχεία της περιοχής που θα εμφανίσουν και φέτος μεγάλη πληρότητα που θα πλησιάσει το 100% στη διάρκεια των εορτών.
Ήδη είχαμε το μεγάλο πλήθος των επισκεπτών που ήρθαν στα Ανώγεια την επομένη των Χριστουγέννων και απόλαυσαν το χιόνι στον Ψηλορείτη, όπως και τα εδέσματα και τη φιλοξενία εντός των Ανωγείων. Οι επισκέπτες αναζητούν το χιόνι στον λευκό Ψηλορείτη και το βρίσκουν μετά τα 10 χιλιόμετρα από τα Ανώγεια και στο ύψος της τοποθεσίας “Κορίτσι” μέχρι και το μαγευτικό οροπέδιο της Νίδας, από όπου και η εντυπωσιακή φωτογραφία που δημοσιεύουμε από την σελίδα του Μάριου Χαλκιαδάκη ιδιοκτήτη του υαλοπωλείου “Tarha glass” στα Ανώγεια.
Επιλέξτε και εσείς τα Ανώγεια και ζήστε την μαγεία των εορτών σε ένα χιονισμένο και παγωμένο τοπίο, με τη ζεστή αγκαλιά και τη θερμή φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων.
ΠΗΓΗ ΑΝΩΓΗ

Post Top Ad

.............