Ευχαριστήρια επιστολή για την διοργάνωση του Ερωτοκρίτειου Δρόμου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή για την διοργάνωση του Ερωτοκρίτειου Δρόμου





Με την παρούσα επιστολή αισθανόμαστε την ειλικρινή ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες, που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του «Ερωτοκρίτειου Δρόμου - Sitia Geopark Road Race», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στην Σητεία.


Στο σύνολο όλων των αγωνισμάτων συμμετείχαν περισσότεροι από 1100 αθλητές από όλη την Κρήτη, ενώ για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή τους, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους περισσότεροι από 100 εθελοντές.
Η οργανωτική επιτροπή απαρτίζονταν από 20 φορείς και το σύνολο της διοργάνωσης υποστηρίχτηκε-ενισχύθηκε επιπλέον από 16 τοπικούς χορηγούς.
Τόσο οι κριτές, όσο και οι αθλητές μαζί με τους συνοδούς τους, διέμειναν σε ξενοδοχεία και καταλύματα της περιοχής, και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την «Στειακή» φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του αγώνα αλλά και των παράλληλων δραστηριοτήτων που τον πλαισίωσαν.

Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα μιας συντονισμένης προσπάθειας και μιας αγαστής συνεργασίας που βασίστηκε στην εμπιστοσύνη, στο ομαδικό πνεύμα, στον καταμερισμό εργασίας και ευθυνών, στην αγάπη για τον τόπο μας και στον αλληλοσεβασμό.
Πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν για πρώτη φορά την οικία των Κορνάρων στο χωριό Πισκοκέφαλο και «περιηγηθήκαν» στην πολιτιστική κληρονομία του Γεωπάρκου της Σητείας, αφού για πρώτη φορά η αφετηρία των μεγάλων διαδρομών ήταν η κεντρική πλατεία του χωριού του Πισκοκεφάλου.


Στο εξής, στόχος μας θα είναι να εμπλουτίσουμε δυναμικά και ποιοτικά τις παράλληλες δράσεις του αγώνα και να τον καθιερώσουμε υπό αυτή την νέα του μορφή και τίτλο σε ετήσια βάση. Να διευρύνουμε το κοινό στο οποίο απευθύνεται, και να ενισχύσουμε την προβολή, την διαφήμιση και την εξωστρέφεια τόσο του θεσμού, όσο και του τόπου μας μέσω αυτού.


Διοργανωτές – Οργανωτική Επιτροπή:

1. Δήμος Σητείας
2. Δ.Ο.Κ.Α.Σ
3. Περιφέρεια Κρήτης
4. ΣΕΓΑΣ Κρήτης
5. Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας
6. Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας
7. Επιμελητήριο Λασιθίου
8. Γεωπάρκο Σητείας
9. ΕΔΕΑΚ
10. Ερυθρός Σταυρός
11. Σ.Α.Ο
12. Γ.Σ. Βιτσέντζος Κορνάρος
13. Πολιτιστικός Σύλλογος Πισκοκεφάλου
14. Λιμενικό Ταμείο Σητείας
15. Αστυνομικό Τμήμα Σητείας
16. Τοπική Κοινότητα Σητείας
17. Τοπική Κοινότητα Πισκοκεφάλου
18. Διοίκηση Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου
19. Διοίκηση ΑΗΣ Αθερηνόλακκου
20. Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας

Post Top Ad

.............