Νέα Κινηματογραφική εβδομάδα στο σινέ ΜΙΝΩΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Νέα Κινηματογραφική εβδομάδα στο σινέ ΜΙΝΩΑ



ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 19/12/2019 – 25/12/2019



STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Άμπραμς, Ηθοποιοί: Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άντονι Ντάνιελς, Ναόμι Άκι, Ντόναλ Γκλίσον, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Λουπίτα Νιόνγκο, Κέρι Ράσελ, Κέλλυ Μαρί Τραν, Ίαν ΜακΝτίαρμιντ, Μπίλλυ Ντι Ουίλιαμς, Διάρκεια: 141 λεπτά, Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φανασίας


Καθημερινά στις 19:15 & Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη στις 22:00

Η Lucasfilm και ο J.J.Abrams που επιστρέφει στη σκηνοθεσία, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στη νέα ταινία STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ, τον καθηλωτικό επίλογο του θρυλικού saga, θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και θα δοθεί η τελευταία μάχη για την ελευθερία.



ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Σκηνοθεσία: Greg Tiernan, Conrad Vernon, Διάρκεια: 87 λεπτά, Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια

Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 17:00

Αυτή είναι η πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή η παράξενη οικογένεια, που ζωντανεύει τους χαρακτήρες με τον πιο τρυφερό και ευφάνταστο τρόπο! To προσεγμένο και ευρηματικό animation της ταινίας δίνει μια νέα πνοή και νέο... αίμα και ο «οικογενειακός τρόμος» αποκτά νέες, πιο ψυχαγωγικές διαστάσεις!


ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Σκηνοθεσία: Ζυλ ντι Μεστρ, Πρωταγωνιστές: Ντάνια ντι Βιλιέ, Μελανί Λοράν, Λένγκλι Κιρκγουντ, Ράιαν Μακ Λέναν, Λάιονελ Νιούτον, Λίλιαν Ντουμπ, Μπράντον Ορέτ. Διάρκεια: 98 λεπτά, Είδος ταινίας: Οικογενειακή περιπέτεια

Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 17:00

Στην καινούργια ταινία της Disney "Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους", που ακολουθεί την πετυχημένη διασκευή του 2014, η Maleficent και η βαφτιστήρα της Aurora αναλαμβάνουν να λύσουν τον περίπλοκο και μυστηριώδη οικογενειακό δεσμό που τις ενώνει, όσο ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τους επικείμενους γάμους της Aurora, τους απροσδόκητους εχθρούς και τις καινούργιες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο.

CINE ΜΙΝΩΑ
Αλ. Παπαναστασίου 18
Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 28430 25150 και στο www.victoria-cinema.gr

Post Top Ad

.............