36ος Παγκρήτιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

36ος Παγκρήτιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Χανίων προκηρύσσει τον 36ο Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για το σχολικό έτος 2019-2020.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης ακι περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες διαγωνιζομένων: μαθητές Γυμνασίου, μαθητές Λυκείου και ενήλικες μαθητές. Τα κείμενα για το διαγωνισμό, ποιητικά ή πεζά, θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και αδημοσίευτα, με τίτλο και ψευδώνυμο. Μπορούν να σταλούν στο Σύνδεσμο Φιλολόγων Νομού Χανίων είτε ατομικά είτε μέσω σχολείου σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών είναι η 20ή Φεβρουαρίου 2020.Η λεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου: syndesmosfilologonchanion@gmail.com


ΤΕΤΑΡΤΕΣ

ΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ
Εξάλλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τετάρτες των Φιλολόγων» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Χανίων, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, μεθαύριο Τετάρτη και ώρα 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με θέμα «Οι σύγχρονες τάσεις στη διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» με εισηγήτρια την Άννα Παρασκευαΐδη (διδάκτωρ Διδακτικής της γλώσσας)

Post Top Ad

.............