Guardians Of Candia: D&D Σε Ένα Πραγματικό Μπουντρούμι - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Guardians Of Candia: D&D Σε Ένα Πραγματικό Μπουντρούμι

Εάν πάντα ήθελες να παίξεις το διασημότερο Role Play επιτραπέζιο όλων των εποχών, γνωστό και ως Dungeons & Dragons, αλλά ποτέ δε βρήκες την ευκαιρία, την κατάλληλη παρέα ή φοβήθηκες ότι δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις… τώρα είναι η ώρα!
Εάν, πάλι, είσαι έμπειρος παίκτης, αλλά πάντα ονειρευόσουν να παίξεις μέσα σε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ, επίσης… τώρα είναι η ώρα!


Τι είναι το Dungeons & Dragons
Το D&D, όπως λέγεται εν συντομία, είναι ένα Αφηγηματικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ρόλων. Πιο συγκεκριμένα στο τραπέζι υπάρχει κάποιος που παίρνει τον ρόλο του αφηγητή, ο οποίος μας εξιστορεί τον χώρο και το μέρος που πιθανώς βρίσκονται οι παίκτες. Ακόμα αναλαμβάνει τους ρόλους και μιλάει εκ μέρους όποιου πλάσματος συναντήσουν οι παίκτες και τύχει να μιλήσουν (ή να παλέψουν).

Οι υπόλοιποι παίκτες έχουν από έναν μοναδικό ήρωα, με τη δική του προσωπικότητα και προϊστορία για τον οποίο παίρνουν ό,τι αποφάσεις χρειαστεί και μαζί του εξερευνούν έναν κόσμο στον οποίο μπορούν να περιηγηθούν χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.
Ιστορικά μιλώντας, το παιχνίδι δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ‘70 και έκτοτε το λατρεύουν γενιές ολόκληρες. Τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι αναβιώνει παγκοσμίως μέσα από ταινίες και την Pop κουλτούρα που είναι επίσης δημοφιλή. Σε μικρές ηλικίες παικτών προσφέρει έναν πολύ ασφαλή τρόπο περιπλάνησης και κατανόησης των αποφάσεων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας, ενώ σαν ενήλικες μας προσφέρει αγωνία, γέλιο και αναμνήσεις που μας μένουν αξέχαστες.


To event στην πόλη του Ηρακλείου Η ταβέρνα του κυρίου Γκόμπλιν ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης και συναντά το Spells Cafe Patisserie και το e-Fantasy για να ανοίξει τις πόρτες ενός πραγματικού Dungeon στα ενετικά τείχη της πόλης! Και τα δύο μαγαζιά είναι σημείο σταθμός για τους απανταχού Geeks της πόλης τόσο με τα θεματικά γλυκά τους όσο και με comic και επιτραπέζια!
Είσαι ένας από αυτούς; Πού: Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, Ηράκλειο Πότε: Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 17:30 Διάρκεια: Περίπου 5 ώρες (Αυτοτελής ιστορία)

Post Top Ad

.............