Η bluegr Hotels & Resorts στηρίζει και φέτος το Greece Race for the Cure - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Η bluegr Hotels & Resorts στηρίζει και φέτος το Greece Race for the Cure


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η bluegr Hotels & Resorts έδωσε δυναμικό “παρών” στο Greece Race for the Cure®, τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου που συν-διοργάνωσε για 11η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.



Συνεπής στην έντονη κοινωνική δράση της, η bluegr Hotels & Resorts στήριξε και φέτος ενεργά την ελληνική εκδοχή της διεθνούς διοργάνωσης, που έχει ως στόχο την ευαι-σθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. Το Greece Race for the Cure® αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό χαρακτήρα στη χώρα, με τις συμμετοχές του να ξεπερνούν σε αριθμό τις 150.000 στο σύνολο της ιστορίας του στην Ελλάδα.


Οι άνθρωποι της bluegr Hotels & Resorts έλαβαν μέρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων αλλά και στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, γιορτάζοντας τη ζωή και επισημαίνοντας μαζί με χιλιάδες κόσμου τη σημασία της πρόληψης.


Η συμμετοχή στο Greece Race for the Cure® έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από κοινωφελείς δράσεις και πρωτοβουλίες τις οποίες στηρίζει ενεργά κάθε χρόνο ο ξενο-δοχειακός όμιλος. Πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη και με έντονο το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η bluegr Hotels & Resorts διαθέτει τη δική της Τράπεζα Αίματος. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της εντοπιότητας είναι ιδρυτικό μέλος του προ-γράμματος We do Local, ενώ η συμμετοχή της στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Κα-θαρισμού των Ακτών αναδεικνύει την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, με τις ακτές των ξενοδοχείων της στην Κρήτη να βραβεύονται για πε-ρισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια από τον θεσμό της Γαλάζιας Σημαίας. 


Και φέτος, συμμετείχε ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού που διοργάνωσε ο Νομός Λασιθίου στις 27 Σεπτεμβρίου με τα έσοδα της εκδήλωσης να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνει ξεναγήσεις και σεμινάρια που αφορούν την Τέχνη στο Minos Beach art hotel για τους μαθητές του Αγίου Νικολάου.


Ειδικά φέτος σε συνεργασία με το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη προχώρησε στη δημιουργία βιβλιοθήκης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου.


bluegr Hotels & Resorts
Η bluegr Hotels & Resorts διαθέτει τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη, τα Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites, Candia Park village, το Life Gallery athens στην Αθήνα και το Sunprime Miramare Park στη Ρόδο. Αποστολή της bluegr Hotels & Resorts είναι να αναγάγει τις πολυτελείς διακοπές σε ένα τελείως καινούργιο επίπεδο απόλαυσης, παρουσιάζοντας μια νέα εμπειρία σε ό,τι αφορά τα ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων, υποστηρίζοντας τους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: Εξαιρετικές τοποθεσίες, μοναδικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη | +30 210 9222525 | moraiti@travelworks.gr)

Post Top Ad

.............