Πραγματοποιήθηκε στη Σητεία η συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων φορέων, εθελοντικών ομάδων και μεμονωμένων πολιτών - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στη Σητεία η συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων φορέων, εθελοντικών ομάδων και μεμονωμένων πολιτών

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Σητείας, στην περιοχή Τρυπητό η συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων φορέων, εθελοντικών ομάδων και μεμονωμένων πολιτών που εμπλέκονται στα πολιτιστικά δρώμενατου Δήμου Σητείας.



Στόχος της συνάντησης ήτανι η παρουσίαση του νέου τρόπου διοίκησης και οργάνωσης του ΔΟΚΑΣ καθώς και η ενημέρωση και η καταγραφή των θέσεων, των προτάσεων, και των προβληματισμών όλων.


Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Μεσογειακού πανεπιστήμιου κος Τσικαλακης Γιώργος.


Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κύριος Μιχάλης Περάκης αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ( συγκεκριμένα παρευρέθησαν 40 εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων )
ανέφερε το πλαίσιο συνεργασίας του ΔΟΚΑΣ με τους συλλόγους και τους εθελοντές, αναφέροντας σκοπός της συνάντησης είναι να γίνει μια πρώτη γενική καταγραφή απόψεων, ενώ δεύτερος σκοπός είναι να ακολουθήσει και μεμονωμένες συναντήσεις με τον κάθε Σύλλογο, φορέα και ομάδα χωριστά.




Στη συνέχεια το λόγο πήραν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που ήταν παρόντα και αναφέρθηκαν επιγραμματικά στα θέματα ευθύνης τους.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και εθελοντικών ομάδων.




Post Top Ad

.............