Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης ξανάδωσε δυναμικά το παρών με πολύ καινοτόμες και ουσιαστικές εκδηλώσεις στο κοινό της Κρήτης. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης ξανάδωσε δυναμικά το παρών με πολύ καινοτόμες και ουσιαστικές εκδηλώσεις στο κοινό της Κρήτης.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου στο ΤALOS PLAZA μία όμορφη εκδήλωση για μικρά και μεγάλα... παιδιά.

 Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης ξανάδωσε δυναμικά το παρών με πολύ καινοτόμες και ουσιαστικές εκδηλώσεις στο κοινό της Κρήτης.

Η άρτια επιστημονική προσέγγιση καθώς και η τεχνογνωσία που διακρίνει το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης, συνάντησαν την διάθεση του εμπορικού κέντρου να προσφέρει στην ντόπια κοινωνία διεξόδους γνώσης και ουσιαστικής ψυχαγωγίας.
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσανένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της Ρομποτικής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Τα "Ρομποτάκια" του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης σας περιμένουν στο Talos Plaza για μια μοναδική εμπειρία.
Αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες μπάσκετ, πάλη sumo και αγώνες ταχύτητας με πρωταγωνιστές τα ρομπότ!!!
Το ρομπότ Alpha με αεροβική και στον χορό, τα ρομποτάκια δρομείς, evo  και sphero, οι ποδοσφαιριστές lego wedo2, οι μπασκετμπολίστες Mindstorm EV3, οι παλαιστές zumo και edison!!!

Post Top Ad

.............