Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση μητρώου συνεργατών Εκπαιδευτών προγραμμάτων κατάρτισης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση μητρώου συνεργατών Εκπαιδευτών προγραμμάτων κατάρτισης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση μητρώου συνεργατών Εκπαιδευτών προγραμμάτων κατάρτισης στο πλαίσιο της Πράξης «Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού» με κωδικό ΟΠΣ 5002418/3Δ


Πληροφορίες
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού» με κωδικό ΟΠΣ 5002418 και Υποέργου 2 «Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, ενδυνάμωσης και ενίσχυσης δεξιοτήτων στον κλάδο του τουρισμού στις Περιφέρειες σε Μετάβαση (Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη)» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» προβαίνει στη συγκρότηση μητρώου συνεργατών Εκπαιδευτών Ενηλίκων προγραμμάτων κατάρτισης για την:

Περιφέρεια Κρήτης – Ηράκλειο, Ρέθυμνο
Πιο συγκεκριμένα, η Πρόσκληση αναδημοσιεύεται λόγω μη κάλυψης των απαιτούμενων αναγκών, ανά θεματικό αντικείμενο και ανά πόλη ως εξής:
· Ηράκλειο – Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική
· Ρέθυμνο – Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική, Οροφοκομία Πληροφορίες για το έργο μπορείτε να αναζητήσετε εδώ: www.inegsee.gr/enisxisi-tourismos.

Ημερομηνίες
Η αίτηση διατίθεται στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και θα υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://inegsee.gr/klados-tourismou/ έως τις 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00. Μετά τη λήξη της παραπάνω οριζόμενης ημερομηνίας δε θα γίνεται αποδεκτή η κατάθεση προτάσεων από υποψηφίους. Ωστόσο προβλέπεται η δυνατότητα επαναλειτουργίας του μητρώου συνεργατών Εκπαιδευτών προγραμμάτων κατάρτισης, στις περιφέρειες που θα παραστεί ανάγκη λόγω μη κάλυψης των απαιτούμενων αναγκών.

Δικαιολογητικά
Τα αποδεικτικά δικαιολογητικά αναφέρονται αναλυτικά στο Παράρτημα της παρούσας πρόσκλησης 
(βλ. Σχετικά Αρχεία).

Οδηγίες
Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Η αίτηση διατίθεται στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και θα υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://inegsee.gr/klados-tourismou/ έως τις 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00. Παράλληλα, οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν ηλεκτρονικά (επισύναψη αρχείων pdf) τα απαραίτητα αποδεικτικά για τις σπουδές και την εργασιακή τους εμπειρία και όποιο άλλο προσόν απαιτείται ή μοριοδοτείται.

Εάν ο/η υποψήφιος/α διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα δύναται να υποβάλει ξεχωριστή αίτηση για περισσότερα του ενός θεματικά αντικείμενα συνοδευόμενη από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ 
https://www.inegsee.gr/prosklisi/prosklisi-ekptour-3/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Περιφερειακό Παράρτημα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, Ανδρέα Παπανδρέου 61 & Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, Ηράκλειο, τηλ. 2810343616, e- mail: inekriti@otenet.gr, crete@reg.inegsee.gr

Post Top Ad

.............