Νέα Κινηματογραφική εβδομάδα στο σινέ ΜΙΝΩΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Νέα Κινηματογραφική εβδομάδα στο σινέ ΜΙΝΩΑ



ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 24/10/2019 – 30/10/2019



JOKER

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς, Ηθοποιοί: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάζι Μπιτζ, Φράνσις Κόνροϊ, Μαρκ Μάρον, Μπιλ Καμπ, Γκλέν Φλέσλερ, Σι Γουίγκαμ, Μπρετ Κάλεν, Ντάγκλας Χοτζ, Τζος Πάις, Διάρκεια: 122 λεπτά, Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια

2D: Από Παρασκευή έως Δευτέρα στις 19:30, Τρίτη & Τετάρτη στις 22:00

Η πρωτότυπη ιστορία του "Τζόκερ" σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς εξερευνά τον κόσμο του Άρθουρ Φλεκ. Ο Άρθουρ, είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει την σκληρότητα και την απόλυτη περιφρόνηση της κοινωνίας, ταυτόχρονα με την αδιαφορία ενός συστήματος που του επιτρέπει να περνά από την ευάλωτη πλευρά στην καταστροφική.


ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Χουντ, Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Ματ Σμιθ, Ραλφ Φάινς, Ρις Ίφανς, Ίντιρα Βάρμα, Κάθριν Κέλι, Διάρκεια: 112 λεπτά, Είδος ταινίας: : Βιογραφικό δράμα

2D: Πέμπτη στις 21:30 – Από Παρασκευή έως Δευτέρα στις 22:00 – Τρίτη & Τετάρτη στις 19:30

2003. Η μεταφράστρια του Αρχηγείου Επικοινωνιών της βρετανικής Κυβέρνησης Κάθριν Γκαν διαρρέει ένα άκρως απόρρητο e-mail των αμερικανικών αρχών που ζητούσε από τις βρετανικές υπηρεσίες να κατασκοπεύσουν άλλα κράτη μέλη του ΟΗΕ με σκοπό να εκβιάσουν μία θετική ψήφο από τις χώρες αυτές για την εισβολή στο Ιράκ.



ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ.)
Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθεσία : Θουροπ βαν Όρμαν
2D & Μεταγλ.: Παρασκευή & Σάββατο στις 17:15
Επιστροφή στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωες τους –τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ-, που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια. Κι ενώ η τεχνολογία των γουρουνιών αρχίζει να αξιοποιείται και από τα πουλιά, ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει.



ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)
Σκηνοθεσία : Καρστεν Κιλριχ, Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια
2D & Μεταγλ.: Κυριακή & Δευτέρα στις 17:15
Ένα χωριατόπαιδο, η πιστή του γίδα, ένας άπλησ τος για εξουσία σουλτάνος, δύο πεινασμένοι αλιγάτορες, ένας αδίστακτος κακοποιός, ένα κορίτσι της πόλης, ένας αφηρημένος πωλ ητής χαλιών - και, φυσικά, ένα ιπτάμενο χα λί – έχουν το ρόλο τους στις περιπέτειες του Χότζα. Είναι οι Χίλιες και Μία Νύχτες στη ζωή ενός χωρικού, ο οποίος κόντρα σ τις πιθανότητες, καταφέρνει να ταξιδέψει στον κόσμο, να νικ ήσει τους εχθρούς του, να ξεπεράσει τον φόβο του και τελι κά να επισ τρέψει στο σπίτι με ένα απροσδόκητο δώρο.

CINE ΜΙΝΩΑ
Αλ. Παπαναστασίου 18
Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 28430 25150 και στο www.victoria-cinema.gr

Post Top Ad

.............