Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Παλαικάστρου στον δήμο Σητείας. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Παλαικάστρου στον δήμο Σητείας.

Με πλήθος κόσμου να συμμετέχει δίνοντας ενεργά το παρόν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου η Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Παλαικάστρου στον δήμο Σητείας.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, ο ΜΑΔΕΣ και και ο σύλλογος καταλυμάτων Ιτάνου.
Το παρόν έδωσαν απο πλευράς δήμου Σητείας οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Μακρυνάκης, Γιώργος Αιλαμάκης και η κυρία Ελένη Πλατανάκη, καθώς επίσης και η σύζυγος του δημάρχου Σητείας Γιώργου Ζερβάκη κυρία Μαρίνα Σταματάκη, καθώς ο δήμαρχος συμμετείχε στα Τρίκαλα στο τριήμερο συνέδριο Plug & Play Συνέδριο «Restart mAI City» για τις πόλεις του μέλλοντος με τις δράσεις του μέλλοντος.
Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ Μιχάλης Περάκης, η Πρόεδρος της ΜΑΔΕΣ Μαρία Σπανουδάκη και τα μέλη του ΔΣ, ο πρώην πρόεδρος της ΜΑΔΕΣ Μανώλης Φουντοραδάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Παλαικάστρου Νίκος Χατζηδάκης και μέλη του συμβουλίου, ο πρόεδρος της Τ.Κ Σητείας Άρης Αλάτσαρης.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΗΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ κύριος Νίκος Κουρουπάκη

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του συλλόγου καταλυμάτων Ιτάνου κύριος Κώστας Κοξαράκης καθώς επίσης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παλαικάστρου κύριος Νίκος Χατζηδάκης ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο μιλώντας και στα αγγλικά στους περίπου 300 τουρίστες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Ο θεσμός της παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού πραγματοποιήτε πάντα στο Παλαίκαστρο απο πλευράς δήμου Σητείας, το οποίο αποτελεί και την κορωνίδα του τουρισμού τόσο απο πλευράς καταλυμάτων όσο και απο πλευράς φυσικής ομορφιάς και ιστορικών μνημείων.

Η ελπιδοφόρα για τους πολίτες εκλογή του νέου προέδρου της Τ.Κ κυρίου Νίκου Χατζηδάκη φιλοδοξεί να αναδείξει και να προωθήσει περισσότερο τις ομορφιές του τόπου αλλά και αποτελέσει μια δυνατή φωνή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.


Ο κόσμος συμμετείχε ενεργά σε μία άψογη απο πλευράς διοργάνωσης εκδήλωση, διασκεδάζοντας με το συγκρότημα του Γιάννη Μαζωνάκη ενώ χόρεψε η Χορευτική ομάδα Παλαικάστρου.

Post Top Ad

.............