-
Στην είσοδο του λιμανιού, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά τη Βενετοκρατ...
-
Το να κατάγεσαι από το Ηράκλειο σημαίνει Να βρίσκεις πάντα παρέα για καφέ, ακόμη κι αν κατεβαίνεις μόνος σου στο κέντρο. Να ξέρεις ότι...
-
Ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ηρακλείου όπου απο τα θρανία του πέρασαν πολλοί μαθητές, και καθηγητές. Το σχολικό συγκρότημα της ο...
-
Η περιοχή του Καράβολα άρχισε να κατοικείται για πρώτη φορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι πρώτες κατοικίες κατασκευάστηκαν ...
-
Α λλο ένα τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς μετράει η Κρήτη . Σήμερα το πρωί Κυριακής 24 Απριλίου στο κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου...
-
Ο Μανώλης Βάρδας, ο δάσκαλος από τον Άγιο Νικόλαο ζούσε ήρεμα….μέχρι η ζωή να του δείξει το σκληρό πρόσωπό της….Μέχρι η μοίρα να του...
-
Υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά στις μέρες μας τ ο ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπ...
(ΟΣΠΡΙΟ)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
500 γρ. μπίζι,
200 γρ. ελαιόλαδο,
30 γρ. αλεύρι,
20 γρ. χυμό λεμονιού,
10 γρ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Το προηγούμενο βράδυ της ημέρας που θα μαγειρέψουμε, τοποθετούμε το μπίζι σε μια κατσαρόλα με νερό.
Την επομένη, βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά και ύστερα από λίγο σουρώνουμε το νερό και προσθέτουμε καθαρό.
Προσθέτουμε ακόμα λάδι και αλάτι, αφήνουμε το φαγητό να βράσει αρκετή ώρα και στο τέλος,ανακατεύουμε σε ένα πιάτο αλεύρι και χυμό λεμονιού και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
μικρά μυστικά
Το νερό, μέσα στο οποίο βράζουμε το μπίζι, θα πρέπει να είναι της βροχής.
ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/