Μια βόλτα με Γαιδουράκι στον Πλακιά του Νομού Ρεθύμνης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Μια βόλτα με Γαιδουράκι στον Πλακιά του Νομού Ρεθύμνης


Ένας εναλλακτικός τρόπος για να γνωρίσετε την πραγματική Κρήτη, να δείτε την ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα της είναι με μια βόλτα με γαϊδουράκι στην πανέμορφη περιοχή του Πλακιά. Οι εκδρομές αυτές είναι ιδανικές για παιδιά και μικρόσωμους αναβάτες. Οι εκδρομές με τα γαϊδουράκια μπορεί να πραγματοποιηθούν με/χωρίς τη συνοδεία έμπειρου οδηγού.

Στις εκδρομές με τη συνοδεία οδηγού, οι αναβάτες οδηγούν τα γαϊδουράκια ενώ οι οδηγοί μας κατευθύνουν την ομάδα των αναβατών, ακολουθώντας ένα σύντομο μονοπάτι γύρω από την περιοχή του Δαμνονίου. Η διάρκεια της σύντομής αυτής εκδρομής υπολογίζεται γύρω στα 15 λεπτά της ώρας.
Μπορείτε επίσης να κάνετε βόλτες με γαϊδουράκια στα μονοπάτια και τα βουνά της περιοχής για μία ώρα ή περισσότερο. Πρόκειται για βόλτες χωρίς τη συνοδεία οδηγού. Στις εκδρομές αυτές, οι γονείς κρατούν τα γαϊδουράκια από τα γκέμια, ενώ τα παιδιά ιππεύουν. Επίσης είναι δυνατό ενήλικες χαμηλού βάρους, να οδηγήσουν μόνοι τους ένα γαϊδουράκι, εφόσον έχουν μια μικρή σχετική εμπειρία.
Το προσωπικό μας θα καθοδηγήσει την ομάδα αναβατών, δίνοντάς τους αναλυτικές πληροφορίες για την διαδρομή, και κάποιες συμβουλές για το πως να χειριστούν ένα γαϊδουράκι.

Όλες οι εκδρομές ιππασίας που διοργανώνει το Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας Alianthos ακολουθούν διαδρομές εντυπωσιακής ομορφιάς δίπλα στις παραλίες του Πλακιά, ανάμεσα στους ελαιώνες, τους πορτοκαλαιώνες, τα ρυάκια και τα χαμηλά βουνά της περιοχή. Το κρητικό τοπίο, με την ποικιλία της πανίδας και χλωρίδας είναι μαγευτικό και οι διαδρομές είναι ιδανικές για ήρεμη αλλά και περισσότερο "ενεργή" ιππασία.
Οι αναβάτες θα εντυπωσιαστούν από την ομορφιά της περιοχής, θα περάσουν ανάμεσα από ελαιώνες, πορτοκαλαιώνες και ποταμάκια, θα επισκεφτούν τις ημιορεινές περιοχές του Πλακιά για να θαυμάσουν τη θέα προς το λυβικό πέλαγος, και θα τρέξουν με τα άλογά τους δίπλα στο κύμα, στις όμορφες παραλίες της περιοχής.

www.cretehorser

Post Top Ad

.............