Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στη “Μύθια” το μεγάλο πανηγύρι του Αγίου Μάμα από την οικογένεια των Σκουλάδων! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στη “Μύθια” το μεγάλο πανηγύρι του Αγίου Μάμα από την οικογένεια των Σκουλάδων!


Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου  στις 5.30 μ.μ θα γίνει ο Εσπερινός και στη συνέχεια η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην τοποθεσία “Μύθια” στον Ψηλορείτη και το υπέροχο εκκλησάκι του Αγίου Μάμα, προστάτη Άγιου της οικογένειας των Σκουλάδων. Θα ακολουθήσει τραπέζι που παραθέτει η οικογένεια Σκουλά στους εκατοντάδες προσκυνητές που ανηφορίζουν κάθε χρόνο στη Μύθια. Για τον Άγιο Μάμα γίνεται  ένα από τα πιο γνωστά πανηγύρια του Ψηλορείτη, με μια από τις μεγαλύτερες κτηνοτροφικές των Ανωγείων, να είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης.


Συνοδεία φαγητού θα υπάρξει όπως και κάθε χρόνο και μουσική, με καλλιτέχνες της οικογένειας όπως τον Βασίλη Σκουλά  να αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν τον κόσμο σε γλέντια που συνήθως κρατάνε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Για όσους ανηφορίσουν στον Άγιο Μάμα συνιστάμε βαριά ρούχα καθώς η θερμοκρασία πέφτει πολύ χαμηλά στην περιοχή με τη δύση του ηλίου. Χρόνια πολλά!

Post Top Ad

.............