«Spin the Wheel 2» απο 16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

«Spin the Wheel 2» απο 16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στα Χανιά

«Spin the Wheel 2» (Στις 16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου του 2019, 5 άτομα ποδηλατούμε 500χλμ στο Μαλάουι με στόχο την ενίσχυση 825 παιδιών με σχολικές στολές) 53 Rock Bar Fifty Three Δασκαλογιάννη 53, 73132 Χανιά Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 


Ώρα έναρξης: 22:30 Ώρα λήξης: 04:00 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά. Ενδεικτικά: 6€ = 1 παιδί παίρνει 1 σχολική στολή Dj set: Maria Mousouraki Michalis Karefylakis Καλοκαίρι χωρίς μουσική γίνεται;! Εε, δεν γίνεται! 


Το 53 Rock Bar Fifty Three σπινιάρει μαζί με όλα τα παιδιά, μικρά και μικρότερα, που θέλουν να ροκάρουν για τα παιδιά του Μαλάουι, στηρίζοντας το ταξίδι του Spin the Wheel 2 που ξεκινάει στις 16 του μήνα τούτου. Βουτήξτε και μετά απολαύστε στα decks την καταπληκτική Maria Mousouraki με τον μοναδικό Michalis Karefylakis σ’ ένα dj set night ορμητικό κι αλληλέγγυο. Μαζί με το ποτό σας συνεισφέρετε και στον κουμπαρά στήριξης της δράσης! Σας περιμένουμε! -- 



Σύντομο βιογραφικό: Maria Mousouraki 
H mΜouss, κατά κόσμο Μαρία Μουσουράκη, γεννήθηκε το 1999 στα Χανιά. Ξεκίνησε το 2006 την ενασχόληση της με την μουσική, καθώς άρχισε να ασχολείται με το αρμόνιο και την κιθάρα. Στην ηλικία των 15 ετών συγκρότησε με συμμαθητές της μια μικρή ανώνυμη μπάντα και δημιούργησαν ένα μικρό στούντιο, όπου εκεί, αυτοδίδακτοι, έκαναν την εξάσκηση τους. Μαζί επί 4 έτη συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις, σχολικές και μη. Το 2017 ξεκινάει τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης. Εκεί εντάσσεται στην ομάδα του Ράδιο Ένταση του Πολυτεχνείου και σε συνεργασία με συμφοιτήτρια της δημιουργούν την εκπομπή « “In da” φάση!?», μια θεματική εκπομπή που “κινείται” σε ροκ ακούσματα. Την ίδια εποχή οι ίδιες σχηματίζουν την μπάντα τους με όνομα «Blue Pasta» όπου οι δυο τους τραγουδούν και παίζουν κιθάρα κάνοντας εμφανίσεις στο Bororo το καλοκαίρι του 2018. Ταυτόχρονα η αγάπη της για την μουσική, την μετέφερε και στον κόσμο που υπάρχει πίσω από της κονσόλες. 

Έτσι, ξεκινάει μέσω του Bororo και των parties που διοργανώνονταν εκεί σε συνεργασία με το Ράδιο Ένταση να μαθαίνει την τέχνη του Dj. Έως σήμερα έχει κάνει εμφανίσεις μόνη της αλλά και με άλλους Djs,κινούμενη σε διάφορα είδη μουσικής και παίζοντας και σε διάφορα θεματικά party, στο Bororo, στο Αερικό και στο Μαμουθ, ενώ εξακολουθεί να είναι μέλος του BoroRock Team (ομάδα που οργανώνεται και επιμελείται από κοινού μουσική της). 


Σύντομο βιογραφικό: Michalis Karefylakis 
Ο Michael K. κατά κόσμο Μιχάλης Καρεφυλάκης, ξεκίνησε το 1993 την ενασχόληση του με την μουσική μέσα από το ραδιόφωνο. 

Στην ηλικία των 16 ετών είχε δίκη του μουσική εκπομπή (Μουσικές Ταξιαρχίες) στο Ράδιο Mega, αποκλειστικά αφιερωμένη στην Ελληνική Ανεξάρτητη Ροκ Σκηνή. Εκπομπή πρωτοποριακή για την εποχή, αφού χωρίς το διαδίκτυο & τα μέσα κοινωνικής δικτύωση που υπάρχουν σήμερα, το ραδιόφωνο αποτελούσε το μοναδικό μέσο για να κάνει κάποιο συγκρότημα γνωστή την δουλειά του. Σε μία εποχή που άνθιζε η Χανιώτικη Ροκ Σκηνή, συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση συναυλιών και εκδηλώσεων από τοπικά και όχι μόνο συγκροτήματα ενώ παράλληλα έπαιζε σαν Dj σε Party & θεματικές βραδιές. Η απουσία του από τα Χανιά για αρκετά χρόνια, καθώς και οι μετέπειτα επαγγελματικές υποχρεώσεις τον άφησαν για αρκετά χρόνια ανενεργό. 

Η αγάπη του όμως για την μουσική, τον επανέφερε ξανά στο προσκήνιο, αρχικά μέσω του Bororo & των parties που διοργάνωνε εκεί σε συνεργασία με το Ράδιο Ένταση του Πολυτεχνείου αλλά και με άλλους Djs και στην συνέχεια με ειδικές θεματικές βραδιές & Party στο Αερικό & στο 53 Rock Bar. Είναι μέλος της BoroRock Team & της Team Decadence, ομάδων από ερασιτέχνες Djs οι οποίοι από κοινού οργανώνουν και επιμελούνται μουσικές εκδηλώσεις." 


Το Spin the Wheel 2 είναι ένα κοινωνικό Project, αποτέλεσμα σεμιναρίων, με τη μέθοδο της «Μεταμόρφωσις». Στοιχεία επικοινωνίας Dj set night - Maria Mousouraki 6997262697 Spin the Wheel - Alexandra Roussou 6943142901


«Spin the Wheel 2» απο 16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στα Χανιά

Post Top Ad

.............