Τα ηλεκτρικά πατίνια LIME με σύστημα GPS στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου και όχι μόνο... - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Τα ηλεκτρικά πατίνια LIME με σύστημα GPS στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου και όχι μόνο...


Εχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Ομως η μεγάλη ταχύτητα που μπορούν να αναπτύξουν θέτοντας τους χρήστες και άλλους οδηγούς σε κίνδυνο, όπως και οι... θέσεις πάρκινγκ, είναι δύο μόνο από τα θέματα που πρέπει να λυθούν .
Τα ηλεκτρικά πατίνια αποτελούν λοιπόν την πιο σύγχρονη διεθνή τάση για τις αστικές μετακινήσεις μικρών αποστάσεων, αλλά στις ελληνικές πόλεις αναγκάστηκαν πρόσφατα να κόψουν ταχύτητα. Τα e-scooters, που έχουν εξελιχθεί σε trend και τα βλέπεις πλέον όπου και αν γυρίσεις το βλέμμα σου, έφεραν νέο αέρα στους δρόμους Αθήνας, Θεσσαλονίκης και άλλων αστικών κέντρων, λύνοντας σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα με το μποτιλιάρισμα, καθώς φαίνονται ιδανικά για μετακινήσεις μικρών αποστάσεων και σου δίνουν μία αίσθηση ελευθερίας και νεοαποκτηθείσας νιότης. 


Τα ηλεκτρικά πατίνια ήρθαν και στην πόλη του Ηρακλείου, όπου αρκετοί Ηρακλειώτες ξεκίνησαν να τα χρησιμοποιούν.
Η Lime προσφέρει ηλεκτρικά πατίνια τα οποία έχουν σύστημα GPS, ασύρματη τεχνολογία και αυτόματο κλείδωμα και τα οποία είναι διαθέσιμα σε όποιον έχει κατεβάσει την εφαρμογή της εταιρείας στο κινητό του. Μέσω της εφαρμογής ο πολίτης μπορεί να εντοπίσει το πιο κοντινό διαθέσιμο πατίνι, να το ξεκλειδώσει και να το χρησιμοποιήσει αφήνοντας το πατίνι στο τέλος της διαδρομής του. Το κόστος για το ξεκλείδωμα είναι 1 ευρώ και κάθε λεπτό διαδρομής κοστίζει επιπλέον 0.15 λεπτά, ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στάθμευσης.
Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime είναι ασφαλή και εύκολα στη χρήση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα, λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Το βράδυ συλλέγονται και επαναφορτίζονται.



Με πληροφορίες απο: Protagon.gr

Post Top Ad

.............