Εφυγε απο την ζωη η αγαπητη Βαγγελιω Παπαδακη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Εφυγε απο την ζωη η αγαπητη Βαγγελιω Παπαδακη

Μια εξαιρετικά αγαπητή Ηρακλειώτισσα, η Βαγγελιώ Γρηγ. Παπαδάκη, έχασε σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης  3 Ιουλίου τη μάχη με την επάρατη νόσο και έφυγε για το μακρύ ταξίδι στους ουρανούς, σε ηλικία μόλις 39 ετών.
Ο τέλειος χαρακτήρας της, το ήθος, η ευγένεια και η καλωσύνη της, ήταν ο λόγος που έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίζουν.

Εργάσθηκε για αρκετά χρόνια στα καταστήματα του αεροδρομίου Ηρακλείου, όπου διακρίθηκε για την εργατικότητα και την εντιμότητά της.
Δημιούργησε οικογένεια και απέκτησε ένα χαριτωμένο αγοράκι, στο οποίο απομένει πλέον μόνο η ζεστή της ανάμνηση…
Δυστυχώς, η Βαγγελιώ ήταν πολύ άτυχη, αφού κτυπήθηκε βάναυσα από την επάρατη νόσο, που την καταταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια. Αντιμετώπισε όμως την ασθένειά της με αξιοπρέπεια και στωικότητα.
Τις τελευταίες μέρες έδιδε την άνιση μάχη της στο ΠΑΓΝΗ, όπου σήμερα άφησε τη στερνή πνοή της, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος και οδύνη τους ανθρώπους που την αγαπούσαν..
Η κηδεία της Βαγγελιώς Παπαδάκη θα γίνει αύριο στις 2 μ.μ., από τον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη, στην Αχλάδα. Η σορός της θα βρίσκεται στο ναό από τις 11 το πρωί.
Πηγη  “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” 

Post Top Ad

.............