Παρουσιάζεται το νέο cd του Γιάννη Χαλκιαδάκη με τίτλο «Μύστες» στον ΙΑΝΟ της Αθήνας την Πέμπτη 13 Ιουνίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Παρουσιάζεται το νέο cd του Γιάννη Χαλκιαδάκη με τίτλο «Μύστες» στον ΙΑΝΟ της Αθήνας την Πέμπτη 13 Ιουνίου


Παρουσίαση Cd του Γιάννη Χαλκιαδάκη με τίτλο «Μύστες», που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Μικρός Ήρως (Άγγελος Σφακιανάκης), σε παραγωγή της Art Path Productions και διανομή από την MLK. Ένας δίσκος με δεκατέσσερα (14) τραγούδια, με έντονο παραδοσιακό ηχόχρωμα στον οποίο συμμετέχει και ο Κρητικός λυράρης Βασίλης Σκουλάς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 20:30 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Στο δίσκο εκτός από τον ίδιο, συμμετέχουν ερμηνεύοντας τραγούδια του με ιδιαίτερη ευαισθησία οι Βασίλης Σκουλάς, Παντελής Θαλασσινός και Καίτη Κουλλιά ενώ στα φωνητικά συμμετέχει επίσης η μουσικός και ερμηνεύτρια Σοφία Μέρμηγκα.

Για τον δίσκο θα μιλήσουν οι: Αγγελος Σφακιανάκης (καλλιτεχνικός διευθυντής της δισκογραφικής «Μικρός Ηρως»), Βασίλης Κουνέλης (συγγραφέας-μουσικός-δικηγόρος), Γιάννης Ταμπάκης (μουσικός παραγωγός - διευθυντής του La vita radio)

Θα συμμετέχουν οι: Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Δημήτρης Κοτσίρης (ντραμς-κρουστά), Νίκος Κρέτσης (λαούτο-μαντολίνο-τζουρά-κλαρίνο), Γιάννης Λεθιωτάκης(κρητική λύρα), Νίκος Πιτλόγλου (πιάνο), Κώστας Πολίτης (κιθάρα), Νίκος Τσαχτσίρης (μπάσο).

Είσοδος ελεύθερη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO


Λίγα λόγια για τον δίσκο
Από τη δισκογραφική εταιρεία Μικρός Ήρως (Άγγελος Σφακιανάκης),σε παραγωγή της Art Path Productions και διανομή από την MLK κυκλοφορεί ο δίσκος του τραγουδοποιού Γιάννη Χαλκιαδάκη με τον γενικό τίτλο «Μύστες». Σε αυτόν εμπεριέχονται 14 τραγούδια, με έντονο παραδοσιακό ηχόχρωμα.

Στο δίσκο εκτός από τον ίδιο, συμμετέχουν ερμηνεύοντας τραγούδια του με ιδιαίτερη ευαισθησία οι Βασίλης Σκουλάς, Παντελής Θαλασσινός και Καίτη Κουλλιά ενώ στα φωνητικά συμμετέχει επίσης η μουσικός και ερμηνεύτρια Σοφία Μέρμηγκα. Εξαιρετικοί μουσικοί υπογράφουν το αποτέλεσμα όπως ο Νίκος Πιτλόγλου πιάνο, πλήκτρα, μπάσο, κιθάρες, κρουστά, ο Κυριάκος Γκουβέντας βιολί βιόλα, ο Νίκος Κρέτσης λαούτο, μαντολίνο, τζουρά, κλαρίνο, ο Γιάννης Λεθιωτάκης Κρητική λύρα. Την ενορχήστρωση έκανε ο Νίκος Πιτλόγλου.

Περισσότερες πληροφορίες για το cdhttps://www.ianos.gr/giannis-xalkiadakis-mistes-cd-0460104.html

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: https://www.ianos.gr/events/giannis-chalkiadakis-mistes-ekd.html

Παρουσιάζεται το νέο cd του Γιάννη Χαλκιαδάκη με τίτλο «Μύστες»  στον ΙΑΝΟ της Αθήνας την Πέμπτη 13 Ιουνίου

Post Top Ad

.............