Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τη Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, στην Ιεράπετρα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τη Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, στην Ιεράπετρα



Το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τη Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, στην κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα του πρώην Οικοτροφείου της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιεράπετρα, όπου συνομίλησε και είδε από κοντά τα έργα των μαθητών και των μαθητριών της Σχολής.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος μίλησε κατάλληλα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Σχολής για την ευλογημένη τέχνη της Αγιογραφίας και την προσφορά της στην πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου. Επίσης, συνεχάρη τον δάσκαλο της Σχολής, Αγιογράφο κ. Εμμανουήλ Καζανάκη, για το σημαντικό έργο που με ιδιαίτερη αγάπη, μεράκι και συνέπεια επιτελεί στη Σχολή Αγιογραφίας για τους μαθητές της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.


Στη συνέχεια ο κ. Καζανάκης παρουσίασε τα έργα των μαθητών της Σχολής, και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το διαρκές ενδιαφέρον του και την πατρική του μέριμνα για την απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής.
Ο Σεβασμιώτατος διαπίστωσε την πρόοδο των μαθητών μέσα από τα έργα τους και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

 

Post Top Ad

.............