Αλλαγή διοίκησης στην Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Αλλαγή διοίκησης στην Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου Σητείας


Το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης στην Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου Σητείας.
Παρουσία του  Διοικητού του Ναυστάθμου Κρήτης Αρχιπλοιάρχου κ. Θεοδώρου Μικρόπουλου, ο απερχόμενος Διοικητής της μονάδος Πλοίαρχος κ. Εμμανουήλ Καπετανάκης παρέδωσε τη διοίκηση στον νέο Διοικητή Πλωτάρχη κ. Κωνσταντίνο Παθιάκη.


Μετά από τη σύντομη προσευχή από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, αναγνώσθηκε η σχετική ημερήσια διαταγή.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος συνεχάρη τον νέο Διοικητή κ. Παθιάκη για την ανάληψη της ευθύνης της διοίκησης μιας τόσο σημαντικής μονάδας, όπως είναι η Προκεχωρημένη Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου Σητείας, και του ευχήθηκε εγκάρδια καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και καλή συνεργασία.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή κ. Καπετανάκη για τη συνεργασία και του επέδωσε μια αναμνηστική εικόνα της Ιεράς Μητροπόλεως με την απεικόνιση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και των προστατών και πολιούχων της πόλεως Ιεράπετρας Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου και της πόλεως Σητείας Αγίας Παρθενομάρτυρος Αικατερίνης.

Στην τελετή, εκτός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και τον Διοικητή του Ναυστάθμου Κρήτης Αρχιπλοίαρχο κ. Θεόδωρο Μικρόπουλο, παρέστησαν ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Τοπλου Αρχιμ. Φιλόθεος Σπανουδάκης, ο Αρχιερατ. Επίτροπος της Δ΄ Μητροπολ. Περιφέρειας Πρωτ. Σπυρίδων Ρελάκης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σητείας κ. Νικ. Κοζυράκης, ο Διοικητής της 11ης Μ.Σ.Ε.Π. Ζήρου Αντισμήναρχος κ. Μάριος Σφενδουράκης και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Post Top Ad

.............