“Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

“Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές”

Εκδηλώσεις στο Δυτικό Σέλινο αλλά και  στην αρχαία Απτέρα διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού με τίτλο: “Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές”.
Συγκεκριμένα: •Την Παρασκευή 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δράση «Περιήγηση σε μνημεία του Δυτικού Σελίνου».


Η διαδρομή είναι: Χανιά – Πλεμενιανά – Παλαιόχωρα – Χανιά. Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων στις 9 π.μ.  Δήλωση συμμετοχής σε ναυλωμένο λεωφορείο: Εφ.Α. Χανίων, 2821053033 (Μ. Γοναλάκη, Γ. Ζαμπετάκης, Μ. Χάιντ). Γενικές πληροφορίες: Εφ.Α. Χανίων, 2821044418 (Ι. Φαντάκης).
Συμμετοχή δωρεάν. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 49 άτομα.
•Την Κυριακή 12 Μαΐου σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων διοργανώνει τη δράση «φτερών ακούω αντάρα. Ιστορίες αέρηδων στην αρχαία Άπτερα».
Διαδρομή: Χανιά – Αρχαιολογικός χώρος Απτέρας – Χανιά. Σημείο εκκίνησης: Δημαρχείο Χανίων στις 10 π.μ. Δήλωση συμμετοχής σε ναυλωμένο λεωφορείο: Τμήμα Τουρισμού Δήμου Χανίων, 2821341665 (Ε. Μιχαηλάκη). Γενικές πληροφορίες: Εφ. Α. Χανίων, 2821044418 (Ι. Χαιρετάκης)
Συμμετοχή δωρεάν. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 49 άτομα.


Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Χανίων αναφέρει ότι η ξενάγηση στην αρχαία Απτέρα εντάσσεται στο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων: “Γνωρίζοντας τον Δήμο μας”, το οποίο θα συνεχιστεί την Κυριακή 19 Μαΐου στο Μοναστήρι της Αγίας Κυριακής για να ακολουθήσει το Σάββατο 25 Μαΐου ξενάγηση στο Φάρο Χανίων & στη Μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής, από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, Εμμανουήλ Πετράκη ενώ ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί επίσης το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019, με θέμα: “Η παλιά πόλη άλλοτε και τώρα”(κεντρική – Δυτική πλευρά) από τον Εμμανουήλ  Μανούσακα. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τις απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή των ξεναγήσεων δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: t-tourismos@chania.gr.

ΠΗΓΗ - ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............