Με υπογραφή Περιφερειάρχη η ένταξη 40 έργων συνολικού ύψους 7.653.000 € στην ενδοχώρα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Με υπογραφή Περιφερειάρχη η ένταξη 40 έργων συνολικού ύψους 7.653.000 € στην ενδοχώρα


Σαράντα δημόσια έργα ύψους 7.653.000 ευρώ εντάσσονται για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Leader της Αναπτυξιακής Ηρακλείου με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτακη. Τα έργα αφορούν σε αναπλάσεις οικισμών, διαμορφώσεις μονοπατιών-διαδρομών, δράσεις προστασίας του Περιβάλλοντος, υποδομές Υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, υποδομές -δράσεις Πολιτισμού-Αθλητισμού.


Τα παραπάνω έργα υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 1ης προκήρυξης του προγράμματος που εξέδωσε η Αναπτυξιακή Ηρακλειου σε συνεργασία με την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης. Ολα τα έργα είναι τοπικού χαρακτήρα και θα υλοποιηθούν στην ενδοχώρα της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλειου. Συντομα θα ακολουθήσουν οι εντάξεις δημοσίων έργων των προγραμμάτων Leader που διαχειρίζονται οι υπόλοιπες Αναπτυξιακές εταιρείες Κρήτης (ΑΚΟΜ - Ψηλορείτης ΑΕ, ΟΑΚ - Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και Αναπτυξιακή Λασιθίου) και θα αφορούν στην ενδοχώρα των υπολοίπων περιφερειακών ενοτήτων της Κρήτης. 
Κατα την υπογραφή των εντάξεων στην Περιφερεια Κρήτης ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης αλλά και οι παριστάμενοι, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μανόλης Κοκοσάλης ,ο Δντης Γιώργος Μαυρογιάννης, η προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Μαρία Κασωτάκη και ο προϊστάμενος της μονάδας Α της Διαχειριστικής Αρχής Γιάννης Μπαλαντινάκης, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και ένταξης των δημοσίων έργων του Leader Ηρακλειου και ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλλαν στην όλη διαδικασία.

Post Top Ad

.............