30 χρόνια ερτζιανής ζωής συμπλήρωσε το Ράδιο Κρήτη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

30 χρόνια ερτζιανής ζωής συμπλήρωσε το Ράδιο Κρήτη


30 χρόνια "ζωής" συμπλήρωσε σήμερα Τετάρτη 22 Μαίου το Ράδιο Κρήτη.
Από τις 22 Μαϊου 1989 οπότε και εξέπεμψε για πρώτη φορά στα ερτζιανά, κινήθηκε με γνώμονα την αντικειμενικότητα, την εγκυρότητα, την ποιότητα και κυρίως την ανεξαρτησία του, στοιχεία που διατηρεί μέχρι σήμερα, τα οποία το καθιέρωσαν στη συνείδηση των ακροατών.
Η διεύθυνση και το προσωπικό του σταθμού έκοψαν την τούρτα των γενεθλίων με διάθεση, με θύμησες και περισσότερη όρεξη για το μέλλον.
Καθημερινά στην "καρδιά" των γεγονότων για όλα όσα συμβαίνουν στηνΚρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο, μέσα από της εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων και με σύγχρονο, ψηφιακό εξοπλισμό, το Ράδιο Κρήτη παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας και μάλιστα με διαφορά από το δεύτερο, εδώ και τρεις δεκαετίες.
Το αυτοδύναμο και ζωντανό πρόγραμμα του ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5, αποτελεί το σταθερό πλεονέκτημά του, σε συνδυασμό με τις έγκυρες ενημερωτικές εκπομπές και την αντικειμενική ενημέρωση που το καταξίωσαν στη συνείδηση της κοινής γνώμης ως το πλέον αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης της Κρήτης εδώ  και  τρεις δεκαετίες.
Tο Ράδιο Κρήτη κατάφερε τρεις  δεκαετίες μετά – με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, την ψυχαγωγία, και το βήμα που έχει δώσει στο ακροατήριό του - να κερδίσει επάξια τις καρδιές του κοινού και να καθιερωθεί στην πρώτη θέση τους, ως ο δικός τους σταθμός.
















 




Post Top Ad

.............