Αλλαγή στο τιμόνι του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Αλλαγή στο τιμόνι του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Σητείας

Με αφορμή την 2η ετήσια ( δείτε εδώ ) Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, και την διενέργεια αρχαιρεσιών του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Σητείας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Απριλίου ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου κύριος Χριστόφορος Καλαμπόκης εξέδωσε μια συγκινητική ανακοίνωση αποχαιρετισμού απο την σύνθεση του συλλόγου μετά απο χρόνια.
Ένας επιτυχημένος πρόεδρος που βρέθηκε στο τιμόνι του συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Σητείας και ο οποίος με την συλλογική πολύτιμη βοήθεια όλων των μελών κατάφεραν και δημιούργησαν εκτός απο τις υλικές συνθήκες ανθρώπινης νοσηλείας, ΣΥΝΘΗΚΕΣ και ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ σε φορείς, και θεσμούς που πολλές φορές σαν παρατηρητές ανακάλυπταν τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου, που στα πλαίσια του εθελοντισμού παρουσίαζαν το αυτονόητο.



ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

Σήμερα ολοκληρωθηκε η θητεία μου ως Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας. Δύο χρόνια πολλής δουλειάς, αμέτρητων ωρών απασχόλησης σε καθημερινή βάση, με μπόλικο άγχος αν και τι θα καταφέρουμε, πως θα ξεπεράσουμε τις γραφειοκρατικες διαδικασίες, που θα βρούμε χρήματα, πως θα αρουμε τις αμφισβητήσεις για τον Σύλλογο, που ειδικά τον πρώτο καιρό ήταν μπόλικες. Όμως το όραμα μου στο τι μπορούμε να κάνουμε, η αφοσίωση και η πίστη στη δράση του Συλλόγου, με προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό κόστος, έφερε ένα θεορατο κύμα αγάπης και εναγκαλισμου του Συλλόγου μας από τον κόσμο, από όλη την τοπική κοινωνία. Και όταν η κοινωνία μπαίνει μπροστά, όλοι και όλα ακολουθούν. Αρκετές στιγμές σκεφτόμουν, δεν πάει άλλο. Δεχόμουν συνεχώς πυρά, ενοχλούσα κάποιους, οι Κασσάνδρες πολλές. 

Όμως πάμπολλες ήταν και οι στιγμές εκείνες, που ο κόσμος με την συγκινητική συμμετοχή του με έκανε να τραβάω μόνο μπροστά και να μην κοιτάζω πίσω. Κι έτσι φθάσαμε σε δύο χρόνια λειτουργίας με διαφάνεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, να έχουμε κάνει παρεμβάσεις σε διάφορες μορφές στο χώρο του Νοσοκομειου , ποσού 90000 ευρώ περίπου, δεκάδες εκδηλώσεις, συναυλίες, επαφές για εξοικονόμηση πόρων ,αλλά και όμορφες βραδιές μεταλαμπαδευσης αγάπης και αλληλεγγύης. Και κυρίως, κατά την άποψή μου, το μεγαλύτερο όφελος από τις δράσεις του Συλλόγου είναι η τεράστια ευαισθητοποιηση και ουσιαστική συμμετοχή των συμπολιτών μας στις προσπάθειες μας. 



Ένα όμορφο, δημιουργικό, μακρύ,επίπονο ταξίδι τελείωσε. Εύχομαι το νέο Δ.Σ που απαρτίζεται από εξαιρετικούς ανθρώπους, να μας κάνει σύντομα να ξεχάσουμε την πρώτη θητεία και να μιλάμε μόνο για την δεύτερη. Η παρακαταθήκη είναι μεγάλη, η αγάπη του κόσμου αμέτρητη. Τελειώνοντας θέλω να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ που μας έδιναν συνεχώς δύναμη να συνεχίζουμε.Ευχαριστώ την οικογένεια μου, που αγογγυστα υπεμενε την απουσία μου. Ευχαριστώ την Κα Αμαλία,την Ρίκα. την Δέσποινα, την Μαρία, τον Κώστα, τον Μανώλη, που από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα έδωσαν ότι μπορούσε ο καθένας για το Νοσοκομείο μας. Και η τελευταία κουβέντα μου, επιτρέψτε μου, να είναι αφιερωμένη στους γονείς Φωκίων και Ιωάννα, που με γαλουχησαν με τις βαθιές έννοιες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και η καθημερινότητα τους ήταν στάση και μαθήματα ζωής για μένα.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ

Post Top Ad

.............