Το ευχητήριο μήνυμα για το Πάσχα του Υποψήφιου Βουλευτή ΚΙΝ.ΑΛ. Νομού Λασιθίου Μανόλη Κλώντζα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Το ευχητήριο μήνυμα για το Πάσχα του Υποψήφιου Βουλευτή ΚΙΝ.ΑΛ. Νομού Λασιθίου Μανόλη Κλώντζα

Λασιθιώτες, Λασιθιώτισσες,

Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τη ζωή μας και να αποτελέσει για ό-λους μας μια ανεξάντλητη πηγή Αγάπης, Ελπίδας, και Αισιοδοξίας για το αύριο. Η Ανά-σταση του Θεανθρώπου ας σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για την πατρίδα μας, την Κρήτη και το Λασίθι με πρόοδο, ανάπτυξη, αγωνιστικότητα, δικαιοσύνη και ισονομία για ένα καλύτερο αύριο.
Ο Γολγοθάς του Χριστού και η αναστάσιμη λύτρωση, πρέπει να μας οδηγήσουν σας κήρυκας και σηματωρός στον εξαγνισμό και να μας υπενθυμίζουν ότι μετά από κάθε Σταύρωση ακολουθεί μονόδρομος η Ανάσταση. Το Ευαγγέλιο της Αναστάσεως, της «κοι-νής όλων των πανηγύρεων» που καταργεί το κράτος του θανάτου, ηχεί σήμερα σε ένα κό-σμο που σοβεί η κοινωνική αδικία και φαλκιδεύεται το ανθρώπινο πρόσωπο.


Η λυτρωτική εμπειρία της Ανάστασης, ας οδηγεί τα βήματά μας ώστε να μας δωρίσουν ανάταση στην ψυχή μας και να καθοδηγούν τις σκέψεις μας με γνώμονα την αγάπη, το σε-βασμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά μας προς το συνάνθρωπο και τον τόπο μας κα-θιστώντας δυνατό αυτό που σήμερα μας φαίνεται ακατόρθωτο. Το Αναστάσιμο μήνυμα για Αγάπη, Ελπίδα και Φως, αποτελεί ένα ουσιαστικό φάρο αισιοδοξίας, ότι με τη διαρκή, συλλογική, επίμονη προσπάθεια και αλληλεγγύη μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα θέλω να σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές μου, για υ-γεία, ευτυχία, ειρήνη, πρόοδο. Με ανθρωπιά, ενότητα, συνοχή και ελπίδα να συμπαρα-σταθούμε σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, διδασκόμενοι από την ουσιαστική, ατέρ-μονη και αδαπάνητη Αγάπη του Θεανθρώπου στον Κόσμο. Καλή Ανάσταση, Χαρούμενο και ευλογημένο Πάσχα!


Μανόλης Κλώντζας
Ορθοπεδικός Γιατρός
Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Νομού Λασιθίου

Post Top Ad

.............