Η Δημοτική Παράταξη «Ηράκλειο ενΑλλαγή» γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στο Σάββατο 2 Απριλίου στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Η Δημοτική Παράταξη «Ηράκλειο ενΑλλαγή» γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στο Σάββατο 2 Απριλίου στο Ηράκλειο

Το Σάββατο 6/4, στις 11.30, η Δημοτική Παράταξη «Ηράκλειο ενΑλλαγή» σας προσκαλεί μαζί με τα παιδιά σας στο Πολύκεντρο Νεολαίας του δήμου Ηρακλείου,  για να γιορτάσουμε με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου» (2/4/2019). 
Η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, Λιάνα Σταρίδα, θα μας διαβάσει αποσπάσματα από το αγαπημένο της παιδικό βιβλίο «Ο μυστικός κήπος», της Φράνσες Χότζσον Μπάρνετ. 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Αντώνης Διαμαντής, θα αναγνώσει από το βιβλίο του Λουίς Σεπουλβέδα, που ανέβασε σαν θεατρικό, «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει». 
Η ψυχολόγος, ποιήτρια και εικαστικός, Τερέζα Βαλαβάνη, θα προσπαθήσει να μοιραστεί την συγκίνηση που ένιωσε, διαβάζοντας πρόσφατα την ιστορία της «Μόμο», του Μίχαελ Έντε. 



Η φοιτήτρια Φιλολογίας και μουσικός, Μαρία Τερζάκη, θα μας διαβάσει από το αριστούργημα της Άλκης Ζέη, «Το καπλάνι της βιτρίνας», θα παίξει κιθάρα και, μαζί με την φοιτήτρια Ψυχολογίας, Κωνσταντίνα Κουμπενάκη, θα τραγουδήσουν παιδικά και έντεχνα τραγούδια.
Στον χώρο του Πολύκεντρου, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα συγκεντρώνουμε παιδικά και νεανικά βιβλία (από όσους επιθυμούν να προσφέρουν), που θα δωρίσουμε στην Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου. 
Επιπλέον, θα διατίθενται προς πώληση παιδικά και νεανικά βιβλία. 
Σας περιμένουμε με χαρά!


Η Δημοτική Παράταξη «Ηράκλειο ενΑλλαγή» γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στο Σάββατο 2 Απριλίου στο Ηράκλειο

Post Top Ad

.............