Εκπαιδευτική Εσπερίδα Ελαιοπαραγωγών σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου στη Σητεία - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Εκπαιδευτική Εσπερίδα Ελαιοπαραγωγών σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου στη Σητεία

Εκπαιδευτική Εσπερίδα Ελαιοπαραγωγών.

Ο Δήμος Σητείας μέλος του ευρωπαϊκού Ομίλου Συνεργασίας ΕΟΕΣ- Εύξεινη Πόλη, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας για το καινοτόμο ερευνητικό Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ARISTOIL». Ομιλητές, ο Δρ. Π. Μαγιάτης και η Δρ. Ε. Μέλλιου, καθηγητές Φαρμακευτικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Δρ. Ν. Κριμιανιώτης συντονιστής Aristoil.


Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο την "Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του".
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση μας για τα υγειοπροστατευτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου. Ποια συστατικά του ελαιολάδου κάνουν καλό στην υγεία μας, με ποιο τρόπο αυτά επιδρούν και πως μπορούμε να αυξήσουμε την «παρουσία» τους στο ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ορθές πρακτικές συγκομιδής και ελαιοποίησης. Θα ενημερωθούμε επίσης, για τον υπό ίδρυση Aristoil Μεσογειακό Σχηματισμό Υγειοπροστατευτικού Ελαιολάδου, καθώς επιδιώκεται η ίδρυση δικτύου παραγωγών οι οποίοι θα εμπορεύονται ελαιόλαδο πιστοποιημένο για τα οφέλη του στην υγεία.
Παρακαλούμε όλους τους ελαιοπαραγωγούς να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

Εκπαιδευτική Εσπερίδα Ελαιοπαραγωγών σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου στη Σητεία

Post Top Ad

.............