6 θαλάμους ανάπαυσης των ιατρών (εφημερία) παρέδωσε μετά απο ανακαίνιση ο σύλλογος φίλων Νοσοκομείου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

6 θαλάμους ανάπαυσης των ιατρών (εφημερία) παρέδωσε μετά απο ανακαίνιση ο σύλλογος φίλων Νοσοκομείου Σητείας

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για πρώτη φορά σε πρακτικό επίπεδο συνεργάστηκε με το Νοσοκομείο μας,το οποίο προχώρησε σε προμήθεια υλικών για την δράση ανακαίνισης των εφημερίων. Ο Σ.Φ.Ν. Σητείας ολοκλήρωσε και παρέδωσε τους 6 θαλάμους ανάπαυσης των ιατρών (εφημερία).Η κατάσταση των θαλάμων ήταν αθλία και η παρέμβαση σχεδόν υποχρεωτική. Η ανακαίνιση ήταν καθολική και το κόστος που επιβαρύνθηκε ο Σύλλογος, μας ανήλθε στο ποσό των 18.000 ευρώ.


Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι πραγματοποιήσαμε τον Φεβρουάριο τις παρακάτω δράσεις,οι οποίες στοίχισαν επιπλέον 2.000 ευρώ :
1)Αντικατάσταση δαπέδου στον θάλαμο εξέτασης οστικής πυκνότητας.
2) Αντικατάσταση ειδών υγιεινής σε κοινόχρηστη για το κοινό W.C.
3)Στήριξη νιπτήρων στο θάλαμο βραχείας και στην Μ.Ε.Θ.
4)Τοποθέτηση ψευδοροφής στον θάλαμο ακτινογραφιών.
5)Σε συνεργασία με τον συντοπίτη μας Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος βρήκε διαθέσιμο μεταχειρισμένο λοιπό εξοπλισμό από νοσοκομείο της Γερμανίας, 29 κρεβάτια και 33 τραπεζοτουαλέτες (κομοδίνα) ,οργανώθηκε η αποστολή τους από την Γερμανία και η παράδοση τους στο Νοσοκομείο μας.Τον ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά.













Η στήριξη στο έργο του Συλλόγου μας από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, είναι τεράστια , καταλυτική και είναι αυτή που μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε.
Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ
Ο Πρόεδρος
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ
Η Γραμματέας
ΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
Ο Υπεύθυνος Τύπου κι Επικοινωνίας
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Post Top Ad

.............