«Να σιγάνευγε ο Καιρός» με τον Χρήστο Στιβακτάκη το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

«Να σιγάνευγε ο Καιρός» με τον Χρήστο Στιβακτάκη το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Ηράκλειο

Το Σάββατο 30 Μαρτίου έρχεται μια ιδιαίτερη παράσταση από τον δεξιοτέχνη του Λαούτου στον υπέροχο χώρο του ΝΤΟΡΕ ( Πλατεία Ελευθερίας -Ηράκλειο ) Η παράσταση έχει τίτλο «Να σιγάνευγε ο Καιρός».
Το πάντρεμα της μελωδίας του Λαούτου με την γραφή σε τραγούδια του δημιουργού αλλά και πολλά αλλά αγαπημένα όλων μας. Ένα σύμπλεγμα συναισθημάτων που τα σιγανέψει τους καιρούς της ψυχής μας.

Στην επιμέλεια κειμένων και στην πρόζα η Ύβα Κουμαντάκη.
Τους πλαισιώνουν οι :
Γιάννης Κοζυρακης κιθάρα 
Δημήτρης Λυρακης μπάσο 
Νικος Γεωρ. Στιβακτάκης κρουστά

Λίγα λόγια για τον Δημιουργό: 
Όσοι συνειδητά ακούνε Κρητική μουσική, γνωρίζουν πολύ καλά την αξία της τέχνης και το ταλέντο του Χρήστου Στιβακτάκη. Γεννημένος και αναθρεμμένος στο χωριό Βορίζα Ηρακλείου στις 24 Απριλίου του 1969 είναι, αδελφός του Γιώργη, του Νίκου, του Στάυρου και της Καδιανής, Στιβακτάκη. Με πατέρα Πρωτοχορευτή στην εποχή του, τον φημισμένο Στάθη Στιβακτάκη (Σωμαροστάθη) και αδέλφια αυτοδίδακτους καλλιτέχνες δεν γινόταν να ξεφύγει από τα Παραδοσιακά ακούσματα – γλέντια.

Το 1983 σε ηλικία 14 ετών, ο Χρήστος μπήκε στη δισκογραφία ενεργά, άλλοτε ως μουσικός – σολίστας κι άλλοτε ως ενορχηστρωτής αριθμεί δεκάδες δισκογραφικές συμμετοχές.Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορήσει η τρίτη προσωπική του δισκογραφική κίνηση ” Η άκρη της σιωπής” μετά από το “Παντός καιρού” και το “Από χρυσάφι και φωτιά” τα οποία έχουν αγαπηθεί από το κοινό και έχουν γίνει επιτυχίες.

 «Να σιγάνευγε ο Καιρός» με τον Χρήστο Στιβακτάκη το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Ηράκλειο

Post Top Ad

.............