Βρέθηκαν νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Βρέθηκαν νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου


Βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου. Οι Αρχές έχουν εντοπίσει στην αρχή δύο νεκρούς μέσα στο αυτοκίνητο ενώ μία ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και οι άλλοι δύο , νεκροί σύμφωνα με τις αρχές.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες το όχημα εντοπίστηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση.
Τραγικές στιγμές η αναμονή των συγγενών όπου παρακολουθούσαν τα συνεργεία.


Περίπου στις 12.00 το μεσημέρι δύτες έχοντας "χτενίσει την περιοχή" και ενώ είχε γίνει προσπάθεια να πέσει η στάθμη του νερού, βρήκαν το όχημα κοντά στην γέφυρα Πετροκεφαλίου, βυθισμένο μέσα στο ποτάμι.


Το μοιραίο αυτοκίνητο, παρασύρθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τα ορμητικά νερά ρέματος, στην περιοχή του Γεροποτάμου, στο ύψος "Τρία Αστέρια", στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή της οικογένειας από κοινωνική εκδήλωση στην Πόμπια.



Η οδηγός του αυτοκινήτου τηλεφώνησε στο 100 στις 0:52 λέγοντας "ελάτε γιατί πνιγόμαστε", με την κλήση να διαρκεί 13 δευτερόλεπτα, ενώ στις 0:55 τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ο σύζυγος της, αναφέροντας ότι βρίσκονται κοντά στο κέντρο "Αυγερινός live", "σώστε μας γιατί θα πνιγούμε", είπε στους Αστυνομικούς, με την κλήση να διαρκεί 52 δευτερόλεπτα.




Post Top Ad

.............