«Μαζί στο Αύριο»μει τον υποψήφιο Δήμαρχο Σητείας Νίκο Καραμανωλάκη δηλώνει ο Εμμανουήλ Ν. Κουρουπάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

«Μαζί στο Αύριο»μει τον υποψήφιο Δήμαρχο Σητείας Νίκο Καραμανωλάκη δηλώνει ο Εμμανουήλ Ν. Κουρουπάκης

«Δεν αφήνεις σημάδια στην Άμμο του χρόνου όταν μένεις ακίνητος»
Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά.
Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και γεμάτη ευκαιρίες για όλους. Όπως είναι ήδη γνωστό, το 2019 είναι χρονιά εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσωπικά, βλέπω μία ευκαιρία ανιδιοτελούς προσφοράς που θα ήθελα να αξιοποιήσω με τη συμμετοχή μου σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Μία σημαντική ευκαιρία συνεισφοράς, ώστε ο Δήμος μας να βρει επιτέλους την θέση που του αξίζει. Αυτός ο ακριτικός Δήμος, ο Δήμος ΜΑΣ, ο Δήμος Σητείας με την ποικιλομορφία του και τις τόσες αναξιοποίητες ομορφιές του.

Ο Δήμος που διαθέτει το μοναδικό φοινικόδασος Βάι και τις πανέμορφες παραλίες του Παλαικάστρου. Ο Δήμος που απλώνεται μέχρι την κάτω Ζάκρο, τον Ξερόκαμπο και την Ανάληψη. Ο Δήμος που ορθώνει το «ανάστημά του» στη Ζήρο και φτάνει μέχρι τον Μπέμπονα, για να παίξει βουτιά στο Μόχλο. Ο Δήμος με τα ξεχωριστά χωριά του, που κάθε ένα έχει μία προσωπική ιστορία και μία ιδιαίτερη  ομορφιά. Ο Δήμος που συναντιέται στη πόλη της Σητείας, για να σεργιανίσει στο λιμάνι της, υπό την ιστορική σκέπη της Καζάρμας και το φορτίο της πολιτισμικής κληρονομιάς.
Σε ένα Δήμο με πολλά προβλήματα έρχεται το νέο εκλογικό σύστημα να προσφέρει την δυνατότητα συνεννόησης μεταξύ των εκλεγμένων συμβούλων, ώστε ανεξαρτήτου προελεύσεως, να αποφασίζουν το καλύτερο για τον τόπο μας. Στο νέο πολυμορφικό δημοτικό συμβούλιο,δεν πρέπει να υπάρχουν αντιθέσεις που να μας κάνουν να οπισθοδρομούμε.  Σε αυτόν τον Δήμο, θα πρέπει ενωμένοι σαν μια γροθιά να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουμε, ώστε να ξεκινήσουμε επιτέλους να απολαμβάνουμε την ανάπτυξη που μας αναλογεί.
Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμμετέχω και βρίσκω τον καλύτερο τρόπο έκφρασης για να το κάνω, μέσα από τον συνδυασμό «Μαζί στο Αύριο» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σητείας Νίκο Καραμανωλάκη. Με τον Άνθρωπο και πολίτη της Σητείας, που είμαι βέβαιος ότι θα δουλέψει μόνο για το καλό του Δήμου μας. Στο πλευρό του λοιπόν και εγώ, για να μην χάσουμε καμία άλλη ευκαιρία για την Σητεία.
  Εμμανουήλ Νικολάου Κουρουπάκης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Post Top Ad

.............