Έστερ Γαϊτανάκη - Άλλη μια υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Νίκου Καραμανωλάκη για τον δήμο Σητείας ( Μαζί στο αύριο ) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Έστερ Γαϊτανάκη - Άλλη μια υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Νίκου Καραμανωλάκη για τον δήμο Σητείας ( Μαζί στο αύριο )

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε όλους τους συνδημότες μου ότι είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Μαζί στο αύριο» στο πλευρό του κ. Νίκου Καραμανωλάκη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ…
Λόγια με σημασία, καθώς συμπυκνώνουν τα χαρακτηριστικά μιας νέας ελπιδοφόρας σύγχρονης περιόδου. Η λέξη ΑΥΡΙΟ – αναλογίζομαι – συνδέεται με την αισιοδοξία, την τόλμη, την ελπίδα, τις προκλήσεις για δυναμικά ξεκινήματα που μας δίδονται στην ζωή, την νέα γενιά, το μέλλον… ΜΑΖΙ είναι η κοινωνία, η δύναμη του Δήμου Σητείας και συνεπαγόμενα η δύναμη των ανθρώπων της…
Έχοντας συλλέξει γνώσεις και εμπειρίες τόσο από τις πανεπιστημιακές σπουδές μου όσο και από τις πόλεις του εσωτερικού και εξωτερικού στις οποίες έχω ζήσει, νιώθω την επιτακτική ανάγκη να αντικρίζω καθημερινά τον τόπο από τον οποίο κατάγομαι και στον οποίο μεγάλωσα να κάνει βήματα που τον οδηγούν μόνο μπροστά.  Συνεπώς, είναι πλέον καθήκον όλων η δραστήρια και ενεργός συμμετοχή στο γίγνεσθαι του Δήμου μας.
Για την υλοποίηση στόχων με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο χρειάζονται άτομα με αγνές προθέσεις από καρδίας, με αξίες, αρχές και αρετές και με οραματισμούς. Άτομα αντιπροσωπευτικά της επαρχίας μας, που να αντικατοπτρίζουν το σύνολο των δημοτών της. Άτομα όπως ο κ. Καραμανωλάκης, πλάι στον οποίο στέκομαι υπερήφανα κι εγώ, έχοντας έναν κοινό απώτερο σκοπό, να είμαστε ΜΑΖΙ στο ΑΥΡΙΟ.
Ας οικοδομήσουμε επομένως όλοι ΜΑΖΙ το ΑΥΡΙΟ του Δήμου μας!
Με εκτίμηση
Γαϊτανάκη Έστερ
Καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Master of Education)

Post Top Ad

.............